fbpx

1000 bloggposter senere

Etter 2089 dager publiserte jeg bloggpost nummer 1000!

24. august 2010 skrev jeg min første bloggpost på HansPetter.info. Det handlet om Steve Jobs og hans foredragsferdigheter. 12. mai 2016 la jeg ut bloggpost nummer 1000. Om 8 kilder til gode (og gratis) bilder til eget bruk.

En stor milepæl for meg

2089 dager tilsvarer 5 år, 8 måneder og 19 dager. Det tilsvarer 298 uker og 3 dager. 1000 bloggposter på 298 uker er jeg faktisk veldig fornøyd med. Stolt av til og med. At jeg nå i snart 6 år har publisert nesten 3 bloggposter hver uke, er jeg intet mindre litt imponert over. Jeg har ikke tenkt så mye over det heller. Så det ved en tilfeldighet når jeg hadde lagt ut episode 60 av MediaPuls:

Over-1000-innlegg-HansPetter

Mine topp 10 bloggposter

Av alle 1000 bloggposter er det selvsagt noen jeg er mer fornøyd med enn andre, og noen som har truffet deg bedre enn andre også. Mens den mest leste bloggposten er DNB og Telenor sin nå nedlagte tjeneste for betaling med mobilen – ValYou, er det Ubegrenset (mobil)makt til politiet som opplevde størst rekkevidde på Facebook alene med nesten 300,000. Det er også den bloggposten som har fått flest reaksjoner i form av Likes, Kommentarer og Delinger også.

Den bloggposten som utvilsomt har betydd mest for meg – og som jeg utvilsomt var mest spent på, og da ikke i form av Likes og Reach og andre kvantitative parametere, var bloggposten jeg publiserte for snart to år siden. 3. juni 2014 annonserte jeg at jeg hadde sluttet i Geelmuyden Kiese, for å begynne for meg selv. Jeg hadde blitt #gründer.

Her er noen av mine favoritter blant mine første 1000 bloggposter:

2000 bloggposter i løpet av 2022?

24. august 2016 er bloggen 6 år gammel. Blir den 12 år? Kommer jeg noensinne til å publisere post nummer 2000?

Det tenker jeg faktisk ikke på. HansPetter.info kommer jeg (forhåpentligvis) til å skrive på så lenge jeg har lyst. Og så lenge noen også har lyst til å lese, se eller høre det jeg formidler. Om det betyr 6 nye år med nesten 3 poster hver uke eller ikke, er ikke viktig.

Var det viktig å runde 1000? Nei. Ikke i det hele tatt. Men det er et stort og fint tall, og da fikk jeg rett og slett litt lyst til å gratulere meg selv også. Og så vil jeg samtidig benytte anledningen til å takke deg for at du leser. Må jo innrømme at det betyr noe at du leser det jeg skriver. Tusen takk. Håper du blir med videre…. så får vi se om det blir 2, 4, 6 eller 10 år til.