Dette er @hpnhansen: Kommunikasjonsrådgiver, skribent, programleder, foredragsholder, og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem.

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover – og ansvarlig for kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og MediaPuls – podkasten som tar for seg den norske- og internasjonale mediebransjen. Før han etablerte sitt eget selskap i juni 2014, var Hans-Petter ansatt som senior rådgiver i Geelmuyden.Kiese.

Hans-Petter er opptatt av digitalisering og hva digitalisering fører med seg av muligheter og utfordringer – for forretningsmodeller, men ikke minst for ledelse, salg, markedsføring, PR og kommunikasjon, kundeservice og innovasjon. Strategisk, taktisk og operativt. Nasjonalt, men ikke minst internasjonalt og globalt. Hans-Petter har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 16 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og Nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Frem til  overgangen til PR- og kommunikasjonsbransjen hadde Hans-Petter det nord-europeiske ansvaret for salg, markedsføring og forretningsutvikling i Cisco med fokus på små og mellomstore bedrifter.

Merittert rådgiver og foredragsholder

I 2010 opprettet Hans-Petter sin egen blogg hvor han skriver om PR, kommunikasjon, sosiale medier og teknologi.

I 2012 ble han kåret til årets personlighet i sosiale medier av Kampanje og iQualify under Social Media Days.

I 2013 ble HansPetter.info kåret til årets mest innflytelsesrike PR-, kommunikasjon- og markedsføringsblogg av CisionWire.

I 2015 ble Hans-Petter kåret til en av Norges beste på Twitter av Hammer & Hanborg, og bloggen HansPetter.info ble nominert til Norges beste inspirasjonsblogg for arbeidslivet av Ekspertvalg.no. I tillegg ble HansPetter.info nominert som «Årets blogg» under Epic Content Marketing, og Hans-Petter Nygård-Hansen ble nominert som «Årets Thought Leader». Under INMA sin konferanse «8 Minutes» i desember 2015, ble Hans-Petter kåret til den nest beste foredragsholderen i konkurranse med 34 andre foredragsholdere. Foredraget «16 måter å blø på» kan du oppleve på INMA sine nettsider.

I mai 2016 gikk Hans-Petter helt til topps, og vant prisen «Årets Thought Leader», sammen med Preben Carlsen fra Trigger under Epic Content Marketing-konferansen. I november 2016 ble Hans-Petter stemt frem av norske virksomheter som en av mediebransjens viktigste stemmer, i anledning av Kampanjes Byråprofil-arrangement. I november 2016 ble Hans-Petter også stemt frem som en av «Årets digitale superprofiler» innenfor digital kommunikasjon og markedsføring av Hammer & Hanborg.

I januar 2017 ble MediaPuls, podkasten Hans-Petter produserer sammen med Marius Karlsen fra Tromsø, finalist i kategorien «Årets Sosiale Medier Fagmiljø» under Social Media Days.

Kommunikasjon som tar deg fremover

  • KommFrem AS
  • Orgnr: 914777437
  • Dagaliveien 32B
  • 0783 Oslo

Teknologibakgrunn

Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole hvor han spesialiserte seg innenfor databaseutvikling og programmering. Bakgrunnen er først og fremst teknisk, men i løpet av karrieren har han jobbet med salg, ledelse, kommunikasjon, markedsføring, forretningsutvikling, opplæring og forelesning.

MediaPuls

Hans-Petter har også etablert podcast-serien MediaPuls sammen med Marius Karlsen som er redaktør i iTromsø. MediaPuls tar pulsen på den norske og internasjonale mediabransjen, og kommer ut hver søndag og onsdag. Sjekk ut MediaPuls på Acast,  iTunes eller SoundCloud. Sjekk også ut MediaPuls på Facebook.

Strategisk, taktisk, kreativt og operativt

Hans-Petter har jobbet med mange selskaper – store og små – og innenfor et bredt spekter av tjenester, og det på alle nivåer. Med stor interesse for teknologi og teknologiverktøy er også Hans-Petter operativ og analytisk.

Bredt spekter av tjenester

Hans-Petter har erfaring fra tjenesteområder som krisekommunikasjon, intern- og endringskommunikasjon, virksomhetsstrategi og forretningsutvikling, samfunnskommunikasjon, innsiktsanalyser, integrerte kampanjer, produkt-PR og markeds- og medieanalyse.

Etterspurt foredragsholder

Hans-Petter er en ettertraktet foredragsholder og er registrert i foredragsnettverket til Athenas.

Interessert i å høre mer om foredrag fra Hans-Petter?

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen
Utviklet av Martin Grønneberg