Dette er @hpnhansen: Kommunikasjonsrådgiver, skribent, programleder, foredragsholder, konferansier og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem.

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, konferansier, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover. Han skriver om digitale- og sosiale medier på HansPetter.info og snakker om det på podkasten MediaPuls. Men mest av alt snakker han om det, som en av Norges mest populære foredragsholder.

Hans-Petter er opptatt av digitalisering og hva digitalisering fører med seg av muligheter og utfordringer – for forretningsmodeller, men ikke minst for ledelse, salg, markedsføring, PR og kommunikasjon, kundeservice og innovasjon. Strategisk, taktisk og operativt. Nasjonalt, men ikke minst internasjonalt og globalt.

Hans-Petter har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 16 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og Nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Frem til  overgangen til PR- og kommunikasjonsbransjen hadde Hans-Petter det nord-europeiske ansvaret for salg, markedsføring og forretningsutvikling i Cisco med fokus på små og mellomstore bedrifter.

Merittert foredragsholder, meningsbærer og influencer

Teknologibakgrunn

Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole hvor han spesialiserte seg innenfor databaseutvikling og programmering. Bakgrunnen er først og fremst teknisk, men i løpet av karrieren har han jobbet med salg, ledelse, kommunikasjon, markedsføring, forretningsutvikling, opplæring og forelesning.

MediaPuls

Hans-Petter har også etablert podcast-serien MediaPuls sammen med Marius Karlsen som er redaktør i iTromsø. MediaPuls tar pulsen på den norske og internasjonale mediabransjen, og kommer ut hver søndag og onsdag. Sjekk ut MediaPuls på Acast,  Apple Podcast eller SoundCloud. Sjekk også ut MediaPuls på Facebook.

Strategisk, taktisk, kreativt og operativt

Hans-Petter har jobbet med mange selskaper – store og små – og innenfor et bredt spekter av tjenester, og det på alle nivåer. Med stor interesse for teknologi og teknologiverktøy er også Hans-Petter operativ og analytisk.

Bredt spekter av tjenester

Hans-Petter har erfaring fra tjenesteområder som krisekommunikasjon, intern- og endringskommunikasjon, virksomhetsstrategi og forretningsutvikling, samfunnskommunikasjon, innsiktsanalyser, integrerte kampanjer, produkt-PR og markeds- og medieanalyse.

Etterspurt foredragsholder

Hans-Petter er en ettertraktet foredragsholder og konferansier, og er registrert i foredragsnettverket til Athenas.

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen