fbpx

Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Dette er @hpnhansen: Kommunikasjonsrådgiver, innholdsskaper, programleder, debattleder, foredragsholder, konferansier og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem.

Hans-Petter er ektemann, pappa, kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, konferansier, innholdsskaper, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem (lenke ledes til denne siden) – Kommunikasjon som tar deg Fremover. Han skriver om hvordan teknologi påvirker hvordan vi lever, leker, lærer og jobber på HansPetter.info og snakker om det på podkasten «Teknologitrender» og i YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter».

Men mest av alt holder han foredrag om det, som en av Norges mest populære foredragsholder. Hans-Petter har «holdt på med data i over 40 år» og har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 17 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Oppvokst og utdannet nerd

Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole (i dag er skolen en del av Westerdals) hvor han spesialiserte seg innenfor databaseutvikling og programmering. Han begynte å programmere på slutten av 70-tallet, og har i løpet av karrieren jobbet med teknisk support, salg, ledelse, kommunikasjon, markedsføring, forretningsutvikling, kurs, forelesning og foredrag. Alltid med et lite eller stort innslag av teknologi.

Som selvstendig næringsdrivende siden 2014 har Hans-Petter erfaring fra tjenesteområder som pressemeldinger, kronikker, krisekommunikasjon, intern- og endrings-kommunikasjon, virksomhetsstrategi og forretningsutvikling, samfunnskommunikasjon, innsikts-analyser, integrerte kampanjer, produkt-PR og markeds- og medieanalyse.

Merittert foredragsholder, meningsbærer og influencer

2018:

2017: 

2016: 

2015: 

2013:

2012:

 

Klikk her om du vil booke Hans-Petter til et foredrag, eller her om du vil bruke Hans-Petter som en influencer.