fbpx

Kundeliste

Som kommunikasjonsrådgiver jobber jeg med store og små selskaper. Noen over kort tid, i andre sammenhenger er jeg engasjert over en lengre periode. Her er oversikten over de kunder jeg jobber med for øyeblikket. 

Min primære geskjeft er som foredragsholder og konferansier. Men jeg tar også oppdrag som kommunikasjonsrådgiver, hvor jeg bistår virksomheter med deres digitale kommunikasjonsarbeid. Det være seg som rådgiver innenfor salg, kundeservice, markedsføring, informasjon og kommunikasjon. Digital kommunikasjon i egne, kjøpte, fortjente og i sosiale medier. Primært strategisk, men også taktisk og praktisk.

 

For øyeblikket jobber jeg med disse selskapene her:

I tillegg har jeg tatt på meg kommersielle influencer-oppdrag for selskaper som Elkjøp, Siemens, SAS, Kry, e-Boks, Ibas Norge, Plantronics, THE THIEF, Tura Scandinavia, BenQ, Logitech og Libratone. I disse tilfellene handler det om å produsere innhold (tekst, bilder, video og/eller lyd) for HansPetter.info og sosiale medier.

Ønsker du å booke meg inn for et oppdrag – for influencer marketing, som foredragsholder, konferansier eller til større eller mindre kommunikasjonsoppdrag kan du booke meg her.