fbpx

En av Norges mest populære foredragsholdere

På jakt etter en kunnskapsrik, engasjerende og inspirerende foredragsholder? Da bør du ta kontakt med Hans-Petter!

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder. Han har også blitt en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet. Hans-Petter er ofte å se på TV, høre på radio, eller lese om i avisene. Hans-Petter har blitt stemt frem av norske virksomheter som en av mediebransjens viktigste stemmer de tre siste årene. Han har også vært finalist som årets foredragsholder av ANFO de siste to årene. I 2017 ble han utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike personer på internett av Nettavisen.

Hans-Petter kan bookes for foredrag eller som konferansier direkte her, eller via Athenas og Talerlisten.

Han tar normalt 35.000 eks. mva. for et foredrag på mellom 45 og 90 minutter.

Book et foredrag med Hans-Petter nå:

17 års erfaring fra internasjonalt næringsliv

Med over 17 års bakgrunn fra det norske og internasjonale næringslivet, hvor han jobbet med blant annet salg, ledelse, forretningsutvikling og markedsføring, har Hans-Petter opparbeidet seg en bred og solid erfaring og ekspertise. Hans-Petter kommer fra Sandefjord. Han begynte så smått å programmere på slutten av 70-tallet og har alltid vært fascinert av teknologi. En ekte «nerd» som begynte som teknikker da «internett dukket opp» og som har transformert egne arbeidsoppgaver og karriere i takt med teknologiens inntog i vår hverdag.

Etter 17 år i IT-bransjen jobbet han 3 år i PR- og kommunikasjonsbransjen. Våren 2014 gikk han fra å jobbe for andre, til å jobbe for seg selv, og etablerte KommFrem – Kommunikasjon som tar deg fremover – hvor han jobber som foredragsholder, konferansier, kommunikasjonsrådgiver, skribent og programleder for podkasten «Hans-Petter & Co», samt YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter».

Hans-Petter er svært opptatt av og engasjert i hvordan teknologi endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber. Hvordan teknologi påvirker og transformerer liv og næringsliv. Han har skrevet om det på HansPetter.info siden 2010 og snakket om det på podkasten MediaPuls siden 2015 og nå på Hans-Petter & Co.

Bredt spekter av temaer

Fellesnevneren til Hans-Petter sine foredrag er teknologi. Temaene er derimot varierte. For å forstå morgendagen er det viktig å huske gårsdagen. Og dagen i dag.  Og sette det opp i mot hvordan det påvirker unge og eldre. Ledere og medarbeidere. Internt og eksternt. Hans-Petter holder et bredt spekter av foredrag – for store og små virksomheter. Private som offentlige.

Her er noen av temaene Hans-Petter kan forelese om. Skreddersøm ønskes velkomment, og foredragene oppdateres fortløpende, i takt med endringene som teknologien har tilrettelagt for.

Merittert foredragsholder, meningsbærer og influencer

2018:

2017: 

2016: 

2015: 

2013:

2012:

Engasjement som engasjerer

Hans-Petter er virkelig en kunnskapsrik, energisk og engasjert foredragsholder! Du vil aldri høre to like foredrag fra Hans-Petter. I takt med at teknologiutviklingen endrer omgivelsene våre i et stadig økende tempo, endres foredragene til Hans-Petter seg deretter. Han tilpasser også gjerne vinklingen til kundes ønsker og behov.

Hans-Petter er uformell og personlig på scenen. Han liker å provosere litt, men alltid med et smil på lur. Foredragene passer for deg som ønsker et spennende, engasjerende og inspirerende foredrag. Et foredrag som helt sikkert vil få deg til å reflektere over det som var, det som er, men ikke minst det som kommer.

Hans-Petter holder foredrag på norsk, «svorsk» og engelsk.

Book et foredrag med Hans-Petter nå:

 

Referanser: