fbpx

En av Norges mest populære foredragsholdere

På jakt etter en kunnskapsrik, engasjerende og inspirerende foredragsholder eller konferansier? Da bør du ta kontakt med Hans-Petter nå! 

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder og konferansier. Han har også blitt en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet. Hans-Petter er ofte å se på TV, høre på radio, eller lese om i avisene.

Hans-Petter har blitt stemt frem av norske virksomheter som en av mediebransjens viktigste stemmer de siste årene. Han har vært finalist som årets foredragsholder i flere år, og ble i 2017 utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike personer på internett av Nettavisen.

Hans-Petter kan bookes for foredrag eller som konferansier direkte her, eller via Athenas og Talerlisten.

Workshop, kommunikasjonsrådgiver eller innholdsprodusent

Du kan også booke Hans-Petter til å holde workshop innenfor temaer som PR- og kommunikasjon, strategisk bruk av digitale kanaler, sosiale medier og egne kanaler. Hvordan bli bedre til å fortelle gode historier, lykkes med innholdsmarkedsføring eller jobbe med influencere som en strategisk del av markedskommunikasjonen. Kanskje du trenger hjelp til å skape innhold som engasjerer. Det kan du lese mer om her. Eller kanskje du har lyst og behov for å leie inn Hans-Petter som kommunikasjonsrådgiver. Det kan du lese mer om her!

Ta kontakt med Hans-Petter nå:

  Foredragstemaer som engasjerer, inspirerer og underholder, og som du lærer av

  Felles for foredragene til Hans-Petter er at de er i stadig endring. Fellesnevneren er uansett teknologi og hvordan teknologi påvirker og endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber. Stikkord er høyt engasjement og tempo, ispedd et glimt i øyet og en god dose humor. Alle foredrag tilpasses oppdragsgiver og publikum ved ønske.

  17 års erfaring fra internasjonalt næringsliv

  Med over 17 års bakgrunn fra det norske og internasjonale næringslivet, hvor han jobbet med blant annet salg, ledelse, forretningsutvikling og markedsføring, har Hans-Petter opparbeidet seg en bred og solid erfaring og ekspertise. Hans-Petter kommer fra Sandefjord. Han begynte så smått å programmere på slutten av 70-tallet og har alltid vært fascinert av teknologi. En ekte «nerd» som begynte som teknikker da «internett dukket opp» og som har transformert egne arbeidsoppgaver og karriere i takt med teknologiens inntog i vår hverdag.

  Etter 17 år i IT-bransjen jobbet han 3 år i PR- og kommunikasjonsbransjen. Våren 2014 gikk han fra å jobbe for andre, til å jobbe for seg selv, og etablerte KommFrem – Kommunikasjon som tar deg fremover. Hans-Petter skriver om hvordan teknologi endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber på HansPetter.info. I tillegg til at han snakker om det på podkasten «Hans-Petter & Co», og på YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter».

   

  Book Hans-Petter som konferansier eller foredragsholder nå:

   Merittert foredragsholder, meningsbærer og influencer

   2018:

   2017: 

   2016: 

   2015: 

   2013:

   2012:

   Referanser: