fbpx

Book en av Norges mest populære foredragsholdere

På jakt etter en kunnskapsrik, engasjerende, tankevekkende og inspirerende foredragsholder, debattleder eller konferansier? Da bør du booke Hans-Petter nå! 

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder og konferansier. Han har også blitt en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet. Hans-Petter er ofte å se på TV, høre på radio, eller lese om i avisene.

Hans-Petter har blitt stemt frem av norske virksomheter som en av mediebransjens viktigste stemmer de siste årene. Han har vært finalist som årets foredragsholder i flere år, og ble utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike personer på internett av Nettavisen.

Book Hans-Petter via Talerlisten til ditt neste arrangement som din foredragsholder, debattleder eller konferansier nå!

Workshop, kommunikasjonsrådgiver eller innholdsprodusent

Du kan også booke Hans-Petter til å holde workshop innenfor temaer som PR- og kommunikasjon, strategisk bruk av digitale kanaler, sosiale medier og egne kanaler. Lær deg hvordan du blir flinkere til å fortelle gode historier, hvordan du lykkes med innholdsmarkedsføring eller hvordan du bør jobbe med influencere som en strategisk del av markedskommunikasjonen. Kanskje du trenger hjelp til å skape innhold som engasjerer, og kanskje du er på jakt etter noen som kan hjelpe deg å bli flinkere til å formidle. Flinkere til å nå frem med din kommunikasjon.

Det kan du lese mer om her. Eller kanskje du har lyst og behov for å leie inn Hans-Petter som kommunikasjonsrådgiver. Det kan du lese mer om her!

Ta kontakt med Hans-Petter nå:

  Foredragstemaer som engasjerer, inspirerer og underholder, og som du lærer av

  Felles for foredragene til Hans-Petter er at de er i stadig endring. Fellesnevneren er uansett teknologi og hvordan teknologi påvirker og endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber. Stikkord er høyt engasjement og tempo, ispedd et glimt i øyet og en god dose humor. Alle foredrag tilpasses oppdragsgiver og publikum ved ønske.

   

  17 års erfaring fra internasjonalt næringsliv

  Med over 17 års bakgrunn fra det norske og internasjonale næringslivet, hvor han jobbet med blant annet salg, ledelse, forretningsutvikling og markedsføring, har Hans-Petter opparbeidet seg en bred og solid erfaring og ekspertise. Hans-Petter kommer fra Sandefjord. Han begynte så smått å programmere på slutten av 70-tallet og har alltid vært fascinert av teknologi. En ekte «nerd» som begynte som teknikker da «internett dukket opp» og som har transformert egne arbeidsoppgaver og karriere i takt med teknologiens inntog i vår hverdag.

  Etter 17 år i IT-bransjen jobbet han 3 år i PR- og kommunikasjonsbransjen. Våren 2014 gikk han fra å jobbe for andre, til å jobbe for seg selv, og etablerte KommFrem – Kommunikasjon som tar deg fremover. Hans-Petter skriver om hvordan teknologi endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber på HansPetter.info. I tillegg til at han snakker om det på podkasten «Hans-Petter & Co», og på YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter».

   

  Book Hans-Petter som konferansier eller foredragsholder nå:

   Merittert foredragsholder, meningsbærer og influencer

   Stemt frem av norske annonsører som en av mediebransjens mest interessante stemmer. Finalist som en av årets foredragsholder av ANFO. Vant pris som «Årets sosiale medier fagmiljø» under Social Media Days for podkasten MediaPuls. Utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett. Stemt frem som en av «Årets digitale superprofiler» innenfor digital kommunikasjon og markedsføring av Hammer & Hanborg. Vant prisen «Årets Thought Leader»  under Epic Content Marketing-konferansen. Ble kåret til den nest beste foredragsholderen under INMA sin konferanse «8 Minutes» med foredraget «16 måter å blø på». Kåret til en av Norges beste på Twitter av Hammer & Hamborg. HansPetter.info ble nominert til Norges beste inspirasjonsblogg for arbeidslivet av Ekspertvalg.no og ble kåret til årets mest innflytelsesrike PR-, kommunikasjon- og markedsføringsblogg av CisionWire, samt kåret til årets personlighet i sosiale medier av Kampanje og iQualify under Social Media Days.

   «Noen» referanser: