fbpx
sosiale medier

Kattene er på vei til LinkedIn

Mediekommentator, sosiale medier-ekspert og gründer, Ståle Lindblad, gjester Teknologitrender for å diskutere status for sosiale medier i det nye året.

Sammenheng mellom bruker- og børsutvikling?

Alt som går opp, kommer på ett eller annet tidspunkt ned igjen. Det fikk de fleste plattformgiganter merke i løpet av 2022. Elon Musks oppkjøp av Twitter er en historie i seg selv, og fra oktober 2022, da Elon Musk til slutt og motvillig tok over selskapet for 44 milliarder dollar, antydes det fra finansielle hold at nærmere 60 prosent av verdien har forsvunnet i løpet av bare noen få måneder. 

Det er på nivå med Meta som falt 65 prosent i børsverdi i løpet av fjoråret, mens Snap falt med hele 82 prosent. Microsoft, som eier LinkedIn, falt med 29 prosent, mens Alphabet, som eier YouTube, falt med 40 prosent. Og Zoom – som “reddet” oss gjennom pandemien, helt til vi ble drittlei av å se på oss selv – og andre – i 2D – falt med 64 prosent i 2022. 

Du finner Teknologitrender på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastTuneIn RadioSpotifyGoogle Podcasts, Podimo og PodMe.

Er det her “starten på slutten for sosiale medier” spurte jeg i fjor, eller har børsverdi ingenting å si for ditt og mitt behov for å vise oss frem – på vegne av oss selv eller virksomheten vi jobber i? Og er det egentlig så mange som er særlig aktive? Det finnes flere undersøkelser som tyder på at de fleste bare ser, men ikke ytrer noe selv,  frykt for represalier, troll, hat og enda verre; kansellering. 

For å få svar på dette og mye mer, har jeg invitert Ståle Lindblad. 

Ståle er ekspert på sosiale medier. Han er foredragsholder, og som meg, en del av Talerlisten og han er daglig leder av Areca. Ståle er også mediekommentator hos Kom24.no hvor han nettopp skriver om sosiale medier. Ståle har også utviklet SoMeStatus.com, som enkelt og effektivt analyserer Facebook-sidene dine. 

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker: