fbpx
pressemelding

DNB vil gjøre seg mindre avhengige av Facebook

Gjest i denne episoden av «Hans-Petter & Co» er ansvarlig redaktør for DNB Nyheter, Even Westerveld. Bank-giganten har lagt bak seg ett år uten å sende ut en eneste pressemelding. 

Den verste jobben i sosiale medier

The Verge har skrevet om det å jobbe som moderator hos Facebook. En jobb som beskrives av de som har jobbet som moderator – og av de som gjør det i dag – som en traumatisk hverdag. En hverdag preget av angst og depresjon, som følge av alt det grusomme innholdet de må se, og eventuelt fjerne.

Pressemeldingen er fortsatt død hos Norges største bank

DNB valgte å legge pressemeldingen død for ganske nøyaktig ett år siden. Informasjonsdirektør og ansvarlig redaktør for DNB Nyheter, Even Westerveld er gjest, for å snakke mer om hvordan det har gått siden pressemeldingen gikk i graven, og hva vi kan forvente av bank-giganten i 2019.

Nå må du betale for Norges beste nyhetsbrev om sosiale medier

Flere utenlandske nyhetsbrev har gjort det. Begynt å ta seg betalt for sine nyhetsbrev. Nå gjør også Marius Karlsen fra Helt.Digital det samme. Nyhetsbrevet hans er – etter min mening – Norges beste nyhetsbrev innen digitale- og sosiale medier. Han har i flere år produsert et særs godt og omfattende nyhetsbrev som har «ramlet» inn i våre digitale postkasser hver fredag morgen. Helt gratis.

Not anymore. Og det skulle bare mangle. Kvalitet bør man kunne ta seg betalt for.

Øvrige temaer:

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Aktuelle lenker fra episoden