fbpx
social media marketing world

MediaPuls 235 – Small is the new big

Pressemeldingen er død, MinE24 har rundet 100.000 nedlastninger og Marius har vært på Social Media Marketing World i San Diego. Og Facebook lanserer ledige stillinger i Norge. Burde vi bry oss?

Rettelse fra episode 234; du KAN kjøpe Google Home i Norge nå. Gratulasjon til Per Valebrokk og Co i E24; på mindre enn 4 mnd har over 100.000 nordmenn lastet ned MinE24-appen. Og kondolerer til pressemeldingen; for skal vi tro DNB er pressemeldingen død. I alle fall hos DNB er den det. I en …. hold deg fast …. pressemelding fra NTB, kunngjorde DNB at deres siste pressemelding er sendt. MediaPuls har slått av en prat med den ferske redaktøren for DNBnyheter.no

Social Media Marketing World

I forrige uke gikk konferansen Social Media Marketing World av stabelen i San Diego i USA. Dette har blitt konferansen som alle de store navnene innenfor digital markedsføring og sosiale medier sverger til. Og det er en av de bedre konferansene Marius har vært på. Vi diskuterer de viktigste punktene fra konferansen. 

Sosiale medier siden sist:

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Bilde: Social Media Marketing World