fbpx
Galaxy Fold

Samsung slipper Galaxy Fold før sommerferien

Samsung sin brettbare mobil kommer til å til å være tilgjengelig i løpet av andre kvartal 2019, skriver selskapet i en pressemelding 20. februar.

Samsung presenterte i kveld den etterlengtede Galaxy Fold, en ny brettbar telefon som skaper en helt ny kategori på mobilmarkedet. Galaxy Fold har verdens første 7,3-tommers Infinity Flex Display som kan brettes sammen til en kompakt telefon med front-skjerm. Enheten tilbyr kraftfull multitasking – for å se på video, spille spill og mye mer.

 

Samsung skriver i dag neste kapittel i historiebøkene om mobilinnovasjon gjennom å forandre hva som er mulig i en smarttelefon. Galaxy Fold er en helt ny kategori som med vårt Infinity Flex Display åpner opp for helt nye muligheter, sier Even Amdal, sjef i Samsung Norge.

 

En smarttelefon. Et nettbrett. Brettet sammen til en enhet.

Med Galaxy Fold får brukeren en helt ny mobilopplevelse, med muligheter som man ikke har kunnet forestille seg med en vanlig smarttelefon. Brukeren kan nå ta del i det beste av to verdener – en kompakt enhet som kan brettes ut og forvandles til Samsungs største smarttelefon-skjerm noensinne. Galaxy Fold er et resultat av over åtte år med avansert ingeniørkunst og skjerminnovasjon, siden Samsung presenterte den første prototypen med brettbar skjerm i 2011.

 

 

 

En helt ny opplevelse

Galaxy Fold ble skapt med smarttelefon-brukeren i bakhodet, med fokus på brukervennlighet. Den nye brukeropplevelsen skaper nye muligheter til å få mest mulig ut av din smarttelefon.

 

Høy ytelse og bygget for å vare

Galaxy Fold er laget for den tyngste og mest intensive bruken, uansett om det er snakk om arbeid, spill eller deling som krever høy ytelse. Galaxy Fold er fylt med kraftfull hardware for å leve opp til høye krav.

Galaxy Fold kommer til å til å være tilgjengelig i løpet av andre kvartal 2019. Les mer om Galaxy Fold her.