fbpx
chatbot

Chatbot er en garantist for dårlige kundeopplevelser

«Alle» vet at det å skape gode kundeopplevelser, legge til rette for gode kundereiser og levere god kundeservice, er god butikk. Da lønner det seg ikke å satse på chatbot. Det er direkte kontraproduktivt og ødeleggende.

I 2017 var det flere som mente at chatbots ville ta over så mye som 95 prosent av all kundedialog i løpet av 2025.

Enkelte mente at så mye som 85 prosent av all kontakt med et selskap ville foregå uten kontakt med et ekte menneske allerede innen 2020.

Det er så langt unna sannheten vi kan komme, og det fikk jeg – atter igjen – bekreftet da jeg tok kontakt – via en chatbot – med en av Norges største elektronikkjeder, i anledning av at jeg hadde levert inn min Apple MacBook Pro til reparasjon. Og etter at jeg hadde fått en SMS fra det samme selskapet om at jeg måtte ta kontakt, blant annet på chat.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Aktuelle lenker: