fbpx
Hans-Petter & Co

Velkommen til Hans-Petter & Co

Kort tid etter at MediaPuls er historie, er jeg på plass med en ny podkast. Sammen med gjester vil jeg se nærmere på hvordan teknologi påvirker og endrer oss, i en hverdag som blir stadig mer globalisert, urbanisert og digitalisert.

Når én dør lukkes, åpnes det en annen

Etter 302 episoder av MediaPuls, sammen med Marius Karlsen, ble det en brå avslutning. Trist, kjipt og kjedelig. Ikke bare hadde jeg blitt veldig glad i MediaPuls, men det hadde også «grodd på meg» å ha disse ukentlige samtalene med Marius. Det kjenner jeg på meg at jeg kommer til å savne. Lenge.

& Co

Jeg bestemte meg veldig raskt for at jeg ønsket å opprette en ny podkast. Og denne gangen helt for meg selv. I alle fall nesten. Med «… & Co» ligger det en forventning og en forpliktelse om at det ikke vil bare bli jeg du skal måtte høre på. Ambisjonen og planen er å invitere spennende gjester fremover. Gjester som vil tilføre lytteropplevelsen mer kunnskap, innsikt, nyanser og perspektiver på aktuelle temaer som Hans-Petter & Co vil handle om.

Om hvordan teknologi endrer og påvirker oss i en hverdag som blir stadig mer globalisert, urbanisert og digitalisert. Alt fra måten vi leder, selger, markedsfører, kommuniserer, informerer og betjener alt fra egne ansatte, leverandører, partnere og kunder.

Kom gjerne med forslag og innspill til gjester!

 

Digitaliseringsminister, «gamlismedium» og GDPR

Første episode er nå ute. Uten gjest. Og temaer for premiere-episoden er:

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet:

Aktuelle lenker fra episoden

 

Hans-Petter & Co vil komme ut med en ny episode hver torsdag fremover.

Inntil da, takk for at du valgte å lese, lytte og kanskje også abonnere.