fbpx

Det er vanskelig å ikke forelske seg i den sosiale fototjenesten

De 10 beste tilleggesverktøyene for Instagram

Det er vanskelig å ikke forelske seg i den sosiale fototjenesten

Instagram er en flott måte å ta supre bilder på, legge til flotte fotoeffekter med og ikke minst dele bildene du har tatt med dine venner i Instagram nettverket, på Facebook, Twitter, med mer. Legger du til 9 andre verktøy og tjenester så får du maksimalt ut av det.

Her er mine 10 favoritter: 

Copygr.am

Har du tatt mange bilder med Instagram så vil du like mulighetene Copygram gir deg. Logg deg på med ditt Instagram brukernavn og passord, skriv inn din email adresse og få alle bildene tilsendt som en zip-fil. Copygram samarbeider også med Keepsy, slik at du kan lage fotoalbum enkelt av dine Instagram-bilder.

Sjekk ut Copygram her

Inkstagram

Inkstagram er en webutgave av Instagram hvor du kan se, kommentere, like, følge, slutte å følge, kikke på de mest populære bildene, rett og slett gjøre alt du ville gjort på din iPhone via Instagram appen, med unntak av å håndtere Instagram-kontoen din og ta bilder.

Sjekk ut Inkstagram her

 

Screenstagram

Screenstagram er en Instagram-skjermsparer til din Mac eller Windows PC som lar deg se dine egne og dine venners Instagram-bilder i form av en gratis nedlastbar skjermsparer som i tillegg også kan vise hva klokken er. Bildene skiftes dynamisk ut på en lekker måte og er en nytelse å se på.

Sjekk ut Screenstagram her 

 

Postagram

Er du flink til å sende postkort når du er ute på reisefot? Ikke det nei, tenkte meg det :) Postagram (krever amerikansk iTunes-konto) lager fysiske postkort av dine bilder, som du kan sende hvor som helst i verden for kun 99 cent, eller 5 kroner og 50 øre! Les mer om Postagram her fra en tidligere bloggpost.

Les også bloggposten min om hvordan du skaffer deg en amerikansk iTunes-konto her, eller sjekk ut video-guiden for hvordan du går frem her.

 

Blurb Bookify

Med Blurb Bookify kan du nå raskt og enkelt, og til en forholdsvis liten investering lage en ekte fotobok av dine Instagram-bilder. Produksjon av en bok tilsvarende den jeg bestilte (hardback og i farger) vil koste deg 33,95 USD, og med frakt kommer boken totalt på 42 USD, som tilsvarer ca 230 norske kroner. Jeg bestilte boken siste fredagen i juli og mindre enn en uke senere kom UPS til kontoret mitt med boken.

Sjekk ut Blurb Bookify her

 

Statigram

Få fullstendig oversikt over dine Instagram-bilder. Hvilke bilder er mest populære, mest kommentert, hvilke personer liker du best, hvilke dager er du mest ivrig på Instagram, hvor mange bilder har du tatt, hvor mange følger du, hvor mange følger deg, osv. Komplett oversiktsbilde over din Instragram-aktivitet.

Sjekk ut Statigram her

 

GramFrame

GramFrame er som Screenstagram, bare for din iPad. Logg deg på din Instagram-konto og sett deg tilbake mens dine egne bilder, dine venners bilder og de mest populære bildene legger seg på din iPad-skjerm i en vakker «collage-samling» av bilder.

Sjekk ut GramFrame her

 

Instagallery

Instagallery er en Instagram-app for iPhone, iPod og iPad som lar deg enkelt og lekkert se på dine egne og andres bilder, bruke hashtag feks til å sortere hva du vil se – feks #Oslo.

Sjekk ut Instagallery her

 

InstARgram

InstARgram er en Augmented Reality app til iPhone som viser deg bilder tatt med Instagram rundt det området du befinner deg i. Bestemm selv hvor lang avstand det skal kunne være mellom deg og bilder som er tatt av andre, og hvor mange bilder du maksimalt. Det hele er presentert på en lekker måte, som en liste over bilder i nærheten, eller via AR-funksjonen med bilder som dukker opp på skjermen din avhengig av hvilken retning du holder telefonen i.

Sjekk ut InstARgram her

 

InstaPress

Sist, men ikke minst kan InstaPress være akkurat det du er ute etter hvis du bruker Instagram, har en WordPress-blogg og har lyst til å vise frem bildene dine rett på bloggen.

Sjekk ut InstaPress her