fbpx
teknologitrender

Teknologitrender – Gode historiefortellere har aldri vært viktigere

Det er over 12 år siden HansPetter.info ble lansert. Snart 2.500 artikler senere, har teknologiutviklingen for alvor endret liv og næringsliv. Hvordan vi lever, leker, lærer og jobber. Evnen til å fortelle gode historier har alltid vært viktig. Og kanskje aldri så viktig som nå.

En hyllest til historiefortelleren Morten Bergh

En viktig trend de siste årene har vært knyttet til vår egen mulighet til å bli hørt. Ved hjelp av internett-teknologi, sosiale medier og ikke minst smarttelefoner, ble mange tidligere begrensninger opphevet. Som for eksempel muligheten til å bli din egen publisist og i så måte bli din egen merkevare og etablere deg som en profil; en opinionsleder, en tankeleder, en influenser, osv.

24. august 2010 startet min reise i så måte. Da ble min egen nettside, HansPetter.info lansert. Og med det begynte jeg å jobbe – først ubevisst, deretter bevisst med personlig merkevarebygging.

Denne episoden av Teknologitrender skal ikke handle om HansPetter.info og min egen reise som sådan, men om historiefortelling, om teknologiutviklingen og viktigheten av å være en god historieforteller.

Og tilfeldighetene ville ha det til at den første artikkelen jeg la ut på HansPetter.info, mens jeg fortsatt jobbet i Cisco, handlet om nettopp om det å være en god historieforteller, for å være en god foredragsholder. Noe jeg skulle drive med på fulltid, fire år senere.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

Du finner Teknologitrender på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastTuneIn RadioSpotifyGoogle Podcasts, Podimo og PodMe.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker: