fbpx
Facebook video

MediaPuls 202 – Film alltid vertikalt for Facebook

MediaPuls har møtt den nordiske sjefen for Facebook Creative Shop, Calle Sjönell som har klare råd for hva som skal til for å lage video som engasjerer på Facebook.

Hva engasjerer publikum på Facebook? I episode 196 snakket vi om hva som gjør en Facebook-video god. Altså hva man bør tenke på fra et kreativt ståsted for at videoen skal treffe, engasjere og påvirke publikum. 

Head of Facebook Creative Shop

Hva tenker så Facebook om mobilen og hva som skal til for å fange publikums oppmerksomhet med video? Hva har skjedd i 2017 og hva tror Facebook vil være viktig fremover.Til å svare på disse spørsmålene og enda flere, har vi fått besøk av Head of Facebook Creative Shop i Norden, Calle Sjönell. Calle har lang og bred erfaring fra flere selskaper i New York, hvor han har jobbet med merkevarer som Coca-Cola, Google, Axe, Nestle og Philips.

Sosiale medier siden sist

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.