fbpx
MediaPuls

MediaPuls 196 – Suksessoppskrift, kalde føtter og engasjerende videoer

Washington Post ber mediebransjen om å slutte å klage på Facebook og Google. Facebook har fått kalde føtter, og vi ser på hva som må til for å skape engasjerende videoer.

Vi har ertet på oss flere redaktører i norske aviser fordi vi ikke synes det innoveres nok. Natt & Dag svarer med å legge ut testen «Kunne du vært kommunikasjonsrådgiver?» hvor du ender opp som @hpnhansen Jr.

Facebook begynte for kort tid siden å teste ut en helt ny nyhetsfeed, blottet for alt annet enn poster fra venner og sponsede poster fra bedrifter. Nå har Facebook rykket ut for å berolige bedriftene som frykter at Facebook vil ta bort all organisk spredning på plattformen.

I USA har Washington Post, som eies av Amazon, sett seg lei på hvor mye mediebransjen syter og klager over Facebook og Google. Vi ser nærmere på filosofien Jeff Bezos, som eier både Amazon og Washington Post, lever etter.

Visit Oslo publiserte for en liten stund tilbake en fantastisk video på Facebook, og vi ser nærmere på hva som skal til for å lage en video som engasjerer.

I sosiale medier siden sist ser vi nærmere på;

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på Apple Podkaster. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

 

Bilde: Skjermdump fra Visit Oslo sin fantastiske video