fbpx
sosiale medier

Korona medier – S4151

I begynnelsen av pandemien snakket jeg med Astrid Valen-Utvik om hvordan vi burde tenke og jobbe med sosiale medier i koronatider. Nå som året snart er omme er det på sin plass å se litt tilbake, men ikke minst fremover. Vil Facebook for eksempel splittes opp i 2021?

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Sosiale medier under og etter pandemien

Jeg har fått med meg Astrid Valen-Utvik igjen for å snakke om sosiale medier. Astrid Valen-Utvik er gründer og daglig leder av Valen-Utvik, hvor de hjelper virksomheter å lykkes med kommunikasjon, markedsføring og salg i nettopp sosiale medier. Og det har Valen-Utvik gjort med stor suksess i mange år nå.

Og siden vi begynner å nærme oss slutten på 2020 – takk gode gud for det – så er det kanskje på sin plass å snakke litt om året som gikk. Men ikke minst, hva vi kan forvente oss og hva vi bør forberede oss på, for 2021 og årene fremover, hva gjelder sosiale medier. Sist gang vi slo av en prat var i slutten av mars i år. Da var pandemien forholdsvis ny for oss og alle, og da handlet det om hvordan vi kunne tenke og jobbe med sosiale medier i koronatider. I dag er «koronatider» den nye normalen – i alle fall enn så lenge.

Vi begynte samtalen med å se litt tilbake på året som har gått. Men vi snakket selvsagt også mye om året og årene som kommer, og hva vi tenker om sosiale mediers rolle hva gjelder kommunikasjon, markedsføring og salg. Men også politisk.

Og det store spørsmålet, som vi også måtte diskutere; Vil Facebook bli splittet opp i løpet av nærmeste fremtid?

YouTube-utgaven av samtalen med Astrid Valen-Utvik

Abonner på YouTube-kanalen min nå

 

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker fra episoden

Episodens sponsorer