fbpx
kundeopplevelse

The Good, the Bad and the Ugly – Episode 39

Dårlige og gode kundeopplevelser, nettaviser som skapte mest engasjement i sosiale medier, Jony Ive forlater Apple, USA ber Facebook vente med kryptovaluta og Martine Lunde får penger av Oslo Kommune for klimaskryt.

The Good, the Bad and the Ugly

I denne episoden tar jeg for meg gode og dårlige kundeopplevelser. Jeg har testet ut Coops ubemannede matvarebutikk, kjøpt nye bagger til sommerferien fra BagBrokers og fikk endelig tilbake min MacBook Pro.

Nettavisers engasjement i sosiale medier for juni

Fasiten etter første halvår 2019 for deling av nyheter i sosiale medier, er en liten – men forventet – nedgang fra mai til juni, men 30 prosent vekst for første halvår, sammenlignet med samme periode i 2018. I juni fikk Topp 10-listen besøk av en ny nettavis også. Dagsavisen klatret for første gang i 2019 inn på Topp 10-listen, og havnet i juni på 7. plass, etter flere artikler som oppnådde stort engasjement i sosiale medier.

Apple erstatter ikke Jony Ive

Designeren bak de ikoniske produktene som Apple iPhone, iPad, Macbook Air og Apple Watch, forlater Apple for å starte sitt eget selskap – LoveFrom. Første kunde er Apple.

Øvrige saker

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Aktuelle lenker fra episoden

 

Bilde: Dmitry Ulitin via Unsplash