fbpx

«Do you want to Kuddle with me»

«Instagram for barn» blir Kuddle kalt. Selskapet er fra Norge, brukerne er fra hele verden. Ikke rart jeg er stolt av å bli en del av Team Kuddle.

Kuddle er en innovativ sosial bildedelingstjeneste for barn og unge, og har som mål å skape et trygt og lærerikt miljø for barn som ønsker å utforske den stadige voksende verden av sosiale medier, skriver Team KuddleKuddle.com

Kuddle-appen ble lansert i slutten av juli og har på kort tid blitt lastet ned av barn, ungdom og voksne fra hele verden. Oppmerksomheten har heller ikke latt vente på seg, for dette har åpenbart mange ventet på. Appen er tilgjengelig på iOS– og Android-plattformen, og nye språk og funksjoner kommer på løpende bånd, samtidig som flere og flere barn (og deres foreldre) får opp øynene for Kuddle.

Happy-sharing-kuddle

Head of Public Relations

I begynnelsen av juli hadde jeg min første samtale med Team Kuddle om et mulig samarbeide og i forrige uke ble vi enige. Jeg skal bistå Team Kuddle med PR, kommunikasjon og markedsføring – i Norge, men ikke minst i utlandet. Potensialet (og åpenbart også behovet) for Kuddle er globalt og derfor er også satsningen global – fra dag én – noe som kommer klart frem i Google Analytics-oversikten også hva gjelder besøk: (Graden av blåfargen er basert på trafikk på Kuddle.com)

Kuddle-Google-Analytics

Massiv omtale på rekordkort tid

I Norge har det vært skrevet flere artikler allerede om Kuddle-appen, blant annet i Dagens Næringsliv, Amobil og NA24.

DN-Kuddle

Fra utenlandske medier har interessen derimot vært mye større. Siden lanseringen har jeg fulgt med på Kuddle og interessen rundt både selskapet og appen – og det er svært så gledelig å kunne registrere den formidable interessen. Fra slutten av juli, har jeg registrert snart 3,500 omtaler av appen på Internett – i sosiale medier, på nettsider, blogger, wiki’er, med mer. Og interessen har virkelig vært global. Ikke overraskende kommer det mest omtale fra USA:

Mention-Kuddle

 Les mer om Kuddle her:

I takt med den massive omtalen og interessen for Kuddle har også Facebook-siden til Kuddle vokst i rekordfart, og teller i skrivende stund over 11,000 fans fra hele verden.

Klikk på bildet for å gå til Facebook-siden til Kuddle.

Klikk på bildet for å gå til Facebook-siden til Kuddle.

Og bak Facebook-siden til Kuddle sitter ingen andre enn Trine Grung, som Team Kuddle har leid inn for å håndtere selskapets tilstedeværelse i digitale kanaler. Ingen tvil om at Trine har kommet godt i gang, for i følge LikeAlyzer som analyserer og rater Facebook-sider, har Facebook-siden til Kuddle en score på 87 av 100 mulige. Den siste uken alene har engasjementet ligget på rekordhøye 67%.

Ikke rart jeg gleder meg

Som sylfersk gründer av eget kommunikasjonsbyrå er det ikke bare svært hyggelig (og viktig) å få anledning til å jobbe med et nystartet selskap som har internasjonale ambisjoner, men ekstra hyggelig å få muligheten til å jobbe for et så viktig og riktig formål også.

Har du barn som har, eller ønsker seg en smarttelefon eller nettbrett, er sannsynligheten stor for at de ønsker å delta i sosiale medier de også. Da kan Kuddle være en god og riktig start på vei inn i den digitale hverdagen.

Barn og tenåringer lærer, leker og utforsker verden gjennom nettet både på mobil og nettbrett. De deler bilder, informasjon og tanker – om det er med venner eller hele verden. Derfor er det viktig å selv ha kunnskap anngående disse tingene, og prate med barn om bruk av sosiale medier. Det burde bli diskutert som et daglig tema innefor familien.

 «I want to Kuddle, do you want to Kuddle with me»

Som på alle andre sosiale nettverk, heter jeg selvsagt @hpnhansen på Kuddle også.