fbpx

Bursdag på THE THIEF – rå kundeservice via sosiale medier!

Det er muligens litt ekstravagant å bo på hotel i egen by, men «shit au» – jeg hadde bursdag!

En gang i året er det lov å være litt rosablogger for min del – for da har jeg bursdag – og foretar meg retten til å skrive om akkurat det jeg vil. Litt kundeservice og sosiale medier skal jeg uansett få gnidd inn her også – ikke fordi jeg må, men fordi det passet seg i forhold til bursdagoppholdet jeg hadde på THE THIEF – 16 til 17 februar.

the-thief

Jeg elsker min Marianne

Tusen takk til alle gratulasjoner jeg fikk – først og fremst på Facebook, men mange gratulerte meg også på Twitter og Instagram – og til og med på SMS. Faktisk var det ikke EN ENESTE person – verken familie eller venner som ringte meg for å gratulere – og det er egentlig like greit….jeg har ikke helt sansen for mine egne bursdager – liker ikke å markere at jeg blir eldre. Marianne – min kone altså – hadde derimot bestemt seg for at dagen skulle behørlig feires, noe jeg er umåtelig glad for nå. Hadde hun derimot fortalt meg om dagen i forveien hadde jeg helt sikkert satt en stopper for det – så hatten av for at hele dagen ble en stor surprise.

Etter at ungene hadde overrekket sine gaver til meg lørdag morgen, og vi hadde unnagjort en god treningsøkt på Elixia, ble jeg fortalt at ungene skulle kjøres avgårde og at jeg skulle pakke for en overnatting…

Ta med deg en dress!, sa Marianne til meg med et stort smil ….

Ungene ble kjørt over til et vennepar, og kort tid etterpå lå vi side om side på Dai Kai for 90 minutters massasje som fortsatt sitter i kroppen – fra topp til tå.

Tusen takk elskling, du er best!

Fra massasje til THE THIEF

YES! Når jeg skjønte at det skulle bli en overnatting så hadde jeg håpet at det skulle bli på THE THIEF. Dagen før – fredag 15/2 – hadde jeg også vært på THE THIEF – i anledning av Microsoft sin lansering av Surface. Dagen derpå var det i anledning av min egen feiring.

Har du ikke vært på THE THIEF – bør du ta deg en tur ut – og før du kommer så langt kan du jo sjekke ut videoen her:

Samme kontonavn på tvers av alle sosiale nettverk

Som den Instagrammer jeg er måtte jeg jo ta et bilde, poste det på Instagram, sjekke inn via Foursquare og i samme slengen legge det hele ut på Twitter. Med et par hashtags og samtidig hekte på Twitter-kontoen til THE THIEF – @thethiefoslo. Etter at jeg hadde postet bildet på Instagram registrerte jeg at THE THIEF ikke hadde samme navnet på Instagram som de hadde på Twitter. Dumt – for da blir det vanskelig å dra synergier mellom nettverkene også. Så langt det er mulig kjører jeg @hpnhansen over alt.

Jeg skrev en Tweet til THE THIEF og gjorde de klar over det, og kort tid etterpå fikk jeg følgende Tweet tilbake.

Twitter-The-ThiefIkke dårlig – rask respons på Twitter = god kundeservice tenkte jeg for meg selv.

Kort tid etter er det noen utenfor hotellrommet – ei ansatt som kommer med en liten gave og et kort – og som også har med seg to middagsgjester….siste delen av bursdagsoverraskelsen…. Imponert over hva min kone hadde stelt i gang, ble jeg også imponert og overrasket over kortet jeg fikk fra THE THIEF:

the-thief-twitter-tips-kort

Vi bodde på rom 318 på THE THIEF og rommet sto på Marianne og ikke meg. Her har THE THIEF ikke bare vært «på» i forhold til å respondere på Twitter, men de har også gjort en liten innsats på å sjekke meg opp – finne ut at jeg hadde sjekket inn på THE THIEF – både via Foursquare og på Facebook – og registrert at jeg også hadde tagget Marianne – og dernest sjekket opp (vil jeg tro) begge navnene i eget booking system for å finne ut at jeg faktisk bodde her også.

DETTE er rå kundeservice spør du meg – innovativ i tillegg – og et strålende eksempel på hvor viktig og nyttig overvåking av sosiale kanaler er, kombinert med en god plan på hvordan det skal brukes til på beste mulige måte.

41 – uten å deppe over det

I fjor ble jeg 40 år, og gråt meg gjennom det hele – mer eller mindre, men når du først har blitt førti er det lite å bekymre seg over …. inntil jeg fyller 50 regner jeg med. Feiringen av min 41 årsdag ble på mange måter mer enn perfekt, først og fremst fordi jeg ikke hadde noen forventninger til dagen, dernest fordi min kjære kone hadde tatt seg bryet med å ordne med så mye – for meg!

God kundeservice er god business

God kundeservice lønner seg alltid – og god kundeservice kan gjøres på så mange måter også – på kryss og tvers av offline og online – og via flere sosiale nettverk. Det synes jeg THE THIEF demonstrerte på veldig mange måter i går. Slike historier er gøy å fortelle videre, og nettopp derfor kommer jeg også til å komme tilbake igjen på THE THIEF …….og jeg kommer sikkert ikke til å vente ett helt år heller.