fbpx

Vellykket valgkamp i sosiale medier?

Synes du partiene har vært flinke til å bruke sosiale medier, har de klart å flytte deg?

Tidenes mest spennende valg går mot sin slutt. Mandag 9. september får vi vite om Stoltenberg og co må gå eller bli. For kort tid tilbake så det ut til å være ferdig og avgjort – regjeringsskifte var uungåelig, men valgkampen er på ingen måter avgjort og den rødgrønne regjeringen med Arbeiderpartiet i spissen har satt inn et nytt gir og fosser frem på alle valgkampmålinger. Er det fordi Jens er rå på Twitter eller Arbeiderpartiet er best på Facebook?

De unge stemmer ikke!

Halvparten av yngre under 30 år stemmer ikke. Spekulasjonene handler om partienes manglende evne til å engasjere de unge om saker de er opptatt av, og i arenaer hvor de unge befinner seg – deriblant på sosiale medier. SV som kanskje først og fremst er et parti for de yngre og de som er mest av alt opptatt av miljø har «tapt» miljøkampen mot Miljøpartiet De Grønne og kjemper en desperat kamp mot sperregrensen. Hvilke forskjeller er det mellom alder, kjønn, bosted, valgkampsaker, partier og sosiale nettverk? Det håper jeg du har tid til å svare på!

Valgvake 9. september

Mandag 9. september arrangeres det valgvake i det vide land, også vi i Geelmuyden.Kiese skal følge valget langt utover natten. På agendaen står disse spørsmålene – hvilke partier har evnet å påvirke og flytte velgere via sosiale medier blant annet, derfor håper jeg du kan ta deg tid til å svare på noen spørsmål. Resultatene fra undersøkelsen vil bli lagt ut tirsdag 10. september her på HansPetter.info.

Tidligere valgkampartikler:

Tusen takk for at du vil delta, og ha et godt valg!

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

photo credit: Naturvernforbundet via photopin cc