fbpx

At Ski-VM kanskje glemte Facebook gikk rett til topps over de mest leste artiklene mine.

Topp10 leste artikler i februar

At Ski-VM kanskje glemte Facebook gikk rett til topps over de mest leste artiklene mine.

Mye å skrive om i februar, og mye ble også lest – HansPetter.info bloggen fortsetter å vokse, og i februar fikk jeg også gladmeldingen om at jeg nå var rangert som en av Topp10 teknologiblogger av Cision, som dere kan se her! Det som kanskje er ekstra hyggelig å lese på denne oversikten er at mine gode venner i Mobizmag-miljøet også er representert på denne Topp10 listen:

Jeg har vært i kontakt med Cision for å høre deres definisjon av teknologi, da feks jeg – og flere andre på denne topp 10 listen skriver kanskje mest om andre ting enn teknologi…de har valgt å ikke lage for mange lister og har innlemmet digital kommunikasjon, sosiale medier & teknologi i en og samme liste :)

Anyways – her er hva dere leste mest i februar 2011: