fbpx
digitalisering

The Power of We

«To be wrong may hurt a little bit, but to be slow will kill you»

Rebellen på Tullin

På Tullin i Oslo foregår det en større forvandling. Fra å være et relativt ukjent område innimellom andre oppleves det nå som et yrende område til alle døgnets tider. I det høyeste bygget, som ble opprinnelig bygget for å huse hovedkontoret til Telegrafverket tilbake på 60-tallet, det som senere ble Televerket, har det nå blitt etablert et miljø som har som målsetning å bli knutepunktet for IT og Tech i Oslo.

Nok en gang er Universitetsgata 2 adresse for hvor man jobber for å sikre at Norge har de teknologiske forutsetningene for å møte alt som fremtiden vil kreve.

Digitalisering for ledere, kan du også lytte til via AcastApple Podkast og Spotify.

Klikk her for å lese mer om Cisco sin podkast, Digitalisering for ledere.

Chief Rebel, Peter Jetzel

Stedet heter Rebel og åpnet høsten 2021, akkurat da vi var på vei ut av pandemien. Rebel er et sted for samhandling og deling av kompetanse og for sosialisering. Episodens gjest er Chief Rebel, heter Peter Jetzel og har vært med å utvikle denne arenaen sammen med andre kloke tech-hoder.

Peter har lenge arbeidet med kommunikasjon, teknologi og innovasjon, og i løpet av sine 9 år i Google, har han hjulpet alt fra enkeltindivider, samt små og store virksomheter innenfor det offentlige og private, å dra nytte av teknologi for å skape innovasjon, vekst og arbeidsplasser. Etter Google ledet han Epicenter her i Norge, mens nå er det hos Rebel han er en rebell.