fbpx
metaverse

Teknologitrender – Mediene latterliggjør Metaverset

Mediene lo av internett, sosiale medier og smarttelefoner. Nå ler de av Metaverset. Den som ler sist, ler best. Og det er det lenge siden mediene har gjort.

Ideen om Metaverset

Metaverset i dag er kanskje bare en hypotese. Et konsept. En ide. Men det vil bli realisert. Til det er det for mange aktører som allerede har plassert altfor mye penger til at det vil stoppe opp.

Men i motsetning til både PC- og mobil-æraen, tror jeg ikke regulative myndigheter vil være like passive og etterpåkloke denne gangen. De som derimot ikke ser ut til å ha lært noe som helst av historien er mediene. Fortune skriver at Mark Zuckerberg blir gjort til latter verden over for sin Metaverse-satsing. En satsing  som så langt har kostet Meta over 10 milliarder dollar. Det tyder først og fremst på at det ikke er så mange medier (les: journalister) som forstår hva som kreves.

Mediene ignorerte først internett, deretter sosiale medier og mobile enheter. Nå er det Metaverset sin tur til å bli ignorert.

Du finner Teknologitrender på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastTuneIn RadioSpotifyGoogle Podcasts, Podimo og PodMe.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker