fbpx
Opplyst

Slik holder du deg Opplyst – med 40 prosent rabatt

Som Opplyst medlem får du tilgang til eksklusivt innhold og eksklusive tilbud fra samarbeidspartnere. Med abonnementsløsning fra Vipps går betaling og pålogging som en drøm. Frem til utgangen av mai 2020, får du i tillegg 40 prosent rabatt.

Lang historie kort

I år er det 10 år siden jeg begynte å skrive om teknologi, digitalisering, markedsføring, salg, kundeservice og sosiale medier. For å være helt nøyaktig faller ikke 10-års jubileumet før over sommeren – i slutten av august. På 9 og et halvt år har det blitt over 1.900 artikler. I desember 2019 bestemte jeg meg derimot å teste ut et nytt produkt. Enkelte vil kalle det betalingsmur, jeg har valgt å kalle det eksklusivt innhold. Innhold som kun er tilgjengelig for medlemmer. Produktet valgte jeg å kalle “Oppdatert”. Betalingsløsningen var derimot ikke så mye å skryte av.

Opplyst via Vipps

For ikke så lenge siden dukket NRK opp med podkasten «Oppdatert«. Derfor endret jeg navnet til «Opplyst«. Men viktigst av alt, var at jeg valgte å erstatte betalingsløsningen jeg hadde, med den helt nye abonnementstjenesten til Vipps. Med Vipps-integrasjonen kan du enkelt bli medlem, betale for medlemskapet og logge deg på for å få tilgang til alle medlemsfordelene. Alt svært smidig, raskt og enkelt.

Opplyst

Eksklusiv tilgang til innhold, produkter, varer og tjenester

Som Opplyst-medlem får du blant annet tilgang til: 

Koronarabatt på 40 prosent: drahjelp

Normalt koster det 79 kroner per måned. Men i disse koronatider ønsker jeg også å bidra med mitt. Derfor tilbyr jeg alle som blir medlemmer – om det er for den første måneden eller det første året, 40 prosent rabatt. 

Blir du medlem for et år, betaler du kun 1 krone og 30 øre per dag. Da har du i tillegg 12 måneder på deg til å booke meg som foredragsholder med 20 prosent rabatt. Eller 40 prosent for å holde foredraget via internett. Et foredrag koster normalt 35.000 kroner, 20 prosent rabatt blir 7.000 kroner. Det synes jeg er en god rabatt for et medlemskap som koster kun 474 kroner – og som i tillegg gjør deg mer Opplyst

Gå inn på https://hanspetter.info/opplyst-medlem/

Bruk rabattkoden “drahjelp” for å få 40 prosent rabatt ut mai 2020!