fbpx

Opplyste rabatter

Som Opplyst medlem får du gode rabatter på en rekke aktuelle og relevante produkter, varer og tjenester fra bransjekollegaer, kunder og samarbeidspartnere.

Medlemskapet som virkelig lønner seg.

Som Opplyst medlem, får du ikke bare tilgang på eksklusivt innhold og 20 prosent rabatt når du booker meg som foredragsholder eller konferansier. I tillegg får du eksklusive rabatter på produkter, varer og tjenester fra mine bransjekollegaer, kunder og samarbeidspartnere.

Listen oppdateres fortløpende, så denne siden bør du lagre og komme tilbake til ved jevne mellomrom.

______________

Nils Petters Nordskars kurs i å lykkes med ideer. Normalpris 3.900,- Få 90 prosent med rabattkode: KRISETILBUD

Online-kurset heter ”1-2-3 Suksess” og har fått svært gode karakterer av deltakerne. Øk sjansene dine for å få gjennomslag for dine idéer og forslag – internt og eksternt. Lykkes i pitcher hvor du konkurrerer med andre. Kurset går over fire uker, og krever at du bruker 1-3 timer pr uke. All kurs starter på førstkommende søndag i kalenderen.

Klikk her for å melde deg på. Bruk rabattkode «KRISETILBUD» for hele 90 prosent avslag.

______________

Kristian Thomassens kurs i markedsføring på sosiale medier. 50 prosent med rabattkode: HANSPETTER

Kristian Thomassen eier og driver Falk Media AS, og holder flere kurs i markedsføring på sosiale medier. På kursene til Kristian vil du lære det aller viktigste for å komme i gang med markedsføring på nett. Både hvordan du setter opp en annonsekonto og en smart annonsekampanje, samt hvordan du bygger en god rapport som er enkel å lese.

Les mer, og meld deg på her. Bruk rabattkode «HANSPETTER». De første kursene blir tilgjengelig over påske 2020, og det vil stadig fylles på med nye kurs.

______________

Nettkurset til Thomas: Suksess med Facebook-annonsering til halv pris!

bokanmeldelse

Thomas vil lære deg nøyaktig hva som skal til for å lykkes på Facebook som bedrift. Over 3.000 norske bedrifter har allerede fått effekt av nettkurset. Inkluderer blant annet hvordan man lager en verditrapp. Hvordan du sikrer lønnsomhet i annonsene dine og hvordan du sikrer at du kan skalere kampanjene dine.

Alle som bestiller kurset som Opplyst-medlem, får også en gratis strategisamtale etter man har fullført kurset. Klikk her for å lære deg hva som skal til for å lykkes på Facebook. Normalpris 5.490. Nå halv pris!

______________

Navn på produkt, vare eller tjeneste – Fullpris og rabatt

Bilde og beskrivelse av deg selv og produktet, varen eller tjenesten. (Keep it short and sweet)

Rabattkode og lenke til aktuell nettside for å handle.

 

Bilde: Fabian Blank via Unsplash