fbpx

Slik driver du en god Facebook-side

Jeg har skrevet en veldig liten bok om å drive en god Facebook-side.

Rett før sommeren lurte jeg på om jeg måtte skrive en bok. Nå har jeg skrevet en veldig liten bok, dog ikke den boken jeg hadde tenkt å skrive – eller har tenkt å skrive. Uansett har jeg skrevet en liten bok, om det å stille seg de riktige spørsmålene FØR man oppretter en Facebook-side, og dernest hvordan man går frem for å gjøre den god – og holde den god.

Boken har den slående tittelen «En veldig liten bok om å drive en god Facebook-side» og handler om nettopp det. Jeg har skrevet en bok som tar for seg hva som må til av strategisk, taktisk og operativ karakter, og som handler om alt fra HVORFOR til HVORDAN. Kanskje ikke alle rådene er aktuelle for deg, men når jeg ser på hvordan det står til med de fleste Facebook-sidene her til lands, er jeg ganske så sikker på at det er noe å lære for alle. Som oftest skylder det at man ikke har en klar formening om hva det er man skal oppnå. Det ser ut til at mange har overvurdert effekten og undervurdert jobben som kreves for å drive en god Facebook-side – hver dag, hver uke, hver måned – året rundt.

En innledende, men viktig bok for å lykkes med Facebook-siden

Dette er først og fremst en innledende guide – som vil hjelpe deg godt på vei, men som ikke vil gå ned i hver detalj rundt alle områder og temaer. Jeg håper derimot guiden vil kunne fungere som en god rettesnor og gi deg rikelig med tips og råd på hva som trengs for å opprette og vedlikeholde en god Facebook-side – i tråd med de målsetninger dere har satt dere.

Kjøp boken direkte fra HansPetter.info for kun 79 kroner!

Skjermbilde 2015-08-18 11.46.24

Spent på å høre hva dere synes.

Del gjerne bloggposten eller boken med andre dere tror kunne hatt nytte av å vite mer om hvordan man går frem for å drive en god Facebook-side!