fbpx

Slik deler du Instagram-bilder på Twitter

Deler du Instagram-bildet ditt på Twitter, kommer ikke bildet opp ditt opp. Det har Twitter sørget for. Nå finnes det en løsning!

«Det var en gang….», men ikke nå lenger. Deler du et bilde fra Instagram til Twitter, kommer ikke bildet opp – kun linken til Instagram. Det har Twitter bestemt. Native (les: innfødte) Twitter-bilder får du kun hvis du legger ut bildet direkte fra Twitter.

Deler du et bilde fra Instagram på Twitter, kommer det slik frem på Twitter:

Dele-bilde-fra-Instagram-til-Twitter-hpnhansen

Det finnes derimot en løsning, og løsningen er like enkel som den er genial – og den er i tillegg helt gratis å bruke!

IFTTT – If This Then That

Som en «gammel» programmerer så vekker IFTTT «Basic-minner» hos meg. I korte trekk handler IFTTT om å sette sammen tjenester og handlinger, og i dette tilfellet om hva som skal skje når du legger ut et bilde på Instagram. På Instagram vil jeg ikke gjøre noe som helst, men dele som normalt – og da UTEN å dele på Twitter.

Les også: Belkin Wemo – Slå på lyset med solnedgangen via IFTTT

Derimot går jeg inn på IFTTT og oppretter en ny «oppskrift» for hvordan Twitter skal håndtere bilder som legges ut på Instagram. Da kommer det samme bildet frem slik:

Dele-bilde-fra-Instagram-til-Twitter-hpnhansen-via-IFTTT

For min del ønsker jeg derimot ikke at ALLE bilder jeg legger ut på Instagram skal deles på Twitter, derfor har jeg lagt til at det KUN er de bildene som tagges med #HansPetterinfo som skal legges ut – og da vil «oppskriften» min se slik ut på IFTTT:

IFTTT-Instagram-Twitter-oppskrift

Her er IFTTT-oppskriften

IFTTT Recipe: Slik deler du Instagram-bilder 'nativt' på Twitter. connects instagram to twitter

IFTTT kan du også bruke som egen app, til både iOS og Android.