fbpx
YouTube

Så mye tjente jeg på YouTube

«Video spiser internett» er det mange som hevder. Derfor økte jeg innsatsen på min YouTube-kanal i 2021, for å skaffe meg mer kunnskap og innsikt om hva som kreves for å «lykkes»

Over 150 videoer på 1 år

På tampen av fjoråret sa jeg at jeg skulle fokusere mer på YouTube i 2021. Og det gjorde jeg. Til gangs vil jeg si. Og «takket» være pandemien ble det til tider god tid til å lage videoer. 

Fasiten ble over 150 videoer, fordelt på 6 forskjellige serier, shows, spillelister; 

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

YouTube-krav for å tjene penger

Mål nummer 1 med å “steppe up” innsatsen på YouTube, var rett og slett for å se om jeg klarte å få tilstrekkelige med følgere og seertid, til at jeg kunne kvalifisere meg til å tjene penger på YouTube-kanalen min gjennom reklame. 

Mål nummer 2 var å se for meg selv hva jeg kunne tjene på YouTube-videoene mine – i form av reklame – og hvilke videoer og serier som ville slå an best, samt hvilke reklametyper som ville skape størst inntekt.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker: 

Sees og høres i 2022!

/Hans-Petter