fbpx

«Rykk og napp» i sosiale medier fra PR-byråer

De tvitrer og blogger og legger ut oppdateringer først og fremst når de har seminarer og frokostmøter. Kanskje den nye åpenhetsbølgen vil skape mer aktivitet?

nilsapeland-twitter

@NilsApeland på Twitter

Siste stemme fra kommunikasjonsbransjen i anledning av #Trender2014-serien kommer fra Nils Apeland. Eget selskap, lærer på Markedshøyskolen og tilknyttet det myteomspunnende kommunikasjonsbyåret First House. Nils har en finger med i det meste som foregår i norsk kommunikasjonsbransje, og det klarer han uten å virke nevneverdig stresset av det.

Jeg tror alle som heter Nils er usedvanlig hyggelige, i alle fall de Nils’ene jeg kjenner, og Mr Apeland er på ingen måte et unntak. Ikke bare er han hyggelig, men særdeles dyktig og i 2007 ble han tildelt ”Årets hederspris” i Gullkorn for sitt bidrag til utviklingen av kommunikasjonsfaget i Norge.

Bransjekollega, konkurrent og venn – jeg vil velge å kalle han det, venn altså. Nils Apeland gjør mye godt for norsk kommunikasjonsbransje, både for de som jobber i den i dag, de som skal ut i arbeidslivet og jobbe med kommunikasjon, men ikke minst alle virksomheter som ønsker å bli flinkere til å kommunisere. Ikke rart han kaller selskapet sitt for Bedre Kommunikasjon – enkelt og greit, og veldig lett å forstå. Og det er jo god kommunikasjon i et nøtteskall.

Hva vil du si er det viktigste som har skjedd i 2013 utifra et teknologisk ståsted?

Jeg kan ikke så mye om teknologi, men velger å svare det at mobilen har fått en så viktig plass i folks hverdag. Du stryker på eksamen hvis du ikke tilpasser din kommunikasjon etter det. Det å være tilgjengelig med responsive nettsider som er lesbare og oversiktige, spesielt hvis du selger en vare som folk handler på impuls, er avgjørende. Selger du sushi eller hotellrom er det et must
å ha sider som er optimalisert for søk. 
 
Om du i tillegg er flink til å skrive om tjenesten din i sosiale medier, og kanskje har en informativ film på Vimeo eller Youtube, vil det hjelpe på synlighet og salg. Jeg har sett noen av eksemplene som søkeekspertene som Metronet har jobbet med, og det er ganske imponerende hvor mye man kan tjene på å være på topp i søk. 
 
Så kommer det som har med omdømme å gjøre: Det hjelper ikke at mange finner bedriften din eller butikken din, om det du tilbyr er søppel og dårlig service. Jeg reiser mye, og ser hvordan brukerne på Tripadvisor og lignende steder kan herje med tilsynelatende gode hoteller og restauranter. Så jobben starter egentlig med å tilby et kvalitetsprodukt. Og det handler ikke om teknologi.
 
På det personlige plan er jeg imidlertid også litt skremt og skuffet over folks bruk av mobilen. Jeg synes jeg alt for ofte ser to eller flere mennesker på café eller restaurant som bare sitter og glaner i en skjerm…  Selv forsøker jeg å legge bort telefonen når jeg er sammen med andre. Fikling med mobilen er ingen sosial vinner. Derfor liker jeg steder uten Wifi, som på Kaffebrenneriet.
talk-to-eachother-apeland

I hvilken grad har bruk av sosiale medier blitt implementert som en strategisk kommunikasjonskanal for din virksomhet?

I Bedre Kommunikasjon AS er sosiale medier absolutt en strategisk kommunikasjonskanal. Jeg bruker Facebook til å kommunisere med ca. 700 følgere, og forsøker å dele innhold som har nytte; tips, ledige stillinger og hovedpoeng om foredrag jeg holder. Grunnen til at jeg kan si det er strategisk, er at det gir meg oppdrag. Senest for under to uker siden fikk jeg et nytt, stort oppdrag etter en oppdatering. Min synlighet i sosiale medier har gitt meg oppdrag for mange hundre tusen i løper av de snart tre årene jeg har drevet eget firma. Nå finnes det også en film om mine foredrag på Youtube og Vimeo, som jeg tror vil virke bra. 
 
Twitter bruker jeg enda mer. Her prøver jeg å ha en stemme som både er faglig og personlig. Artikler, undersøkelser, utenlandske case og små betraktninger er noe av det jeg deler her – og antall følgere øker stadig, så det er hyggelig. Jeg elsker Twitter. For meg er det en lavterskel-kanal som har en stil som passer meg godt. Liker at Twitter nå viser bilder.
 
Jeg er også på LinkedIn, men ikke aktiv. Studentene mine på Markedshøyskolen har forsøkt å lokke meg inn på «Insta», men jeg rekker ikke over flere kanaler hvis jeg skal få tid til jobb, familie og litt annet også. (I det siste har jeg for eksempel sett masse på Downton Abbey på DVD med min kjære Cathrine, og det er morsommere enn å sitte alene og loke rundt på nettet hele kvelden. Litt sport er også fint i blant…)
 
I 2013 lanserte jeg også min egen blogg (nilsapeland.no), ved hjelp av Trond og Edgar i Nettcoach. Den fikk en bra start, men nå har det vært litt stille, så der må jeg skjerpe meg. 

Hvilke sosiale nettverk og andre digitale kanaler er viktig for deg og til hvilke(t) formål?

sosiale-nettverk-apeland

trender-2014-sosiale-digitale-kanaler-samlet

Samlet for alle som deltok på intervjuene hva gjelder bruk av sosiale- og digitale kanaler og til hvilke formål.

Hva er de største utfordrigene deres når det kommer til å ta i bruk sosiale nettverk?

For meg som driver alene, er det lett å bruke sosiale nettverk, blant annet fordi det bare er jeg som bestemmer hva som skal legges ut. I større virksomheter er det mer utfordrende, og jeg ser at mange bedrifter blir litt lammet, sannsynligvis fordi det må godkjenninger til hele tiden. Ledelsen er kanskje usikker, man mangler regler eller ressurser eller har ikke forstått hva som fenger. Jeg synes mange av PR-byråenes bruk av sosiale medier bærer preg av en «rykk og napp»-holdning. De tvitrer og blogger og legger ut oppdateringer først og fremst når de har seminarer og frokostmøter, eller når de får en pris eller hyggelig omtale i media. Så kan det bli stille i flere uker.

Kanskje den nye åpenhetsbølgen vil skape mer aktivitet? Eller vil det kanskje oppfattes som skryt om byråene snakker mye om egne prosjekter? Jeg venter spent på hva som vil skje…

I følge en undersøkelse fra BI og Markedshøyskolen mener kun 12% av norske ledere at internkommunikasjon er viktig. Samtidig slutter 50% i jobbene sine pga dårlig kommunikasjon. Hva er dine tanker om internkommunikasjon i egen virksomhet og i hvilken grad blir det benyttet sosiale nettverk for internkommunikasjon?

Dette er skremmende, men jeg er usikker på om det kan være riktig? Internkommunikasjon er jo «limet» i organisasjonen, og avgjørende for både jobbforståelse, trivsel, kunnskapsflyt og lojalitet. 
 
Både på Markedshøyskolen, hvor jeg har en 40%-stilling, og i First House, hvor jeg tilbringer en del tid og er på de interne mailinglistene, er internkommunikasjonen god. Faren er at det kan bli litt mye mail, og litt lite menneskelig kontakt. Forskning viser jo at folk helst vil ha viktig informasjon ansikt-til-ansikt fra sin nærmeste sjef. 
 
Jeg har holdt flere foredrag om internkommunikasjon i det siste. Det tilhørerne forteller meg, er at det kan bli for mye å forholde seg til. En sa de omtrent slik: «Det kommer for mye informasjon, i for mange kanaler, for ofte.» Hvis de ansatte skal gå på møter, lese masse mail, følge med på intranettet, sjefens blogg og i tillegg følge med på sosiale nettverk på og utenfor jobben – blir det jo nesten ikke tid til å jobbe. Det burde bekymre norske sjefer. Mitt råd til ledere er derfor å velge ut et par kanaler, med ulike egenskaper, og satse på disse. Kanalene må selvsagt tilpasses arbeidssituasjonen til de ansatte. 
 
På noen jobber er oppslagstavlen eller morgenmøtet fortsatt tilstrekkelig. Andre steder kan SMS eller en lukket gruppe på Facebook gjøre susen, spesielt i små virksomheter med unge ansatte som ikke jobber fysisk sammen eller på samme tid. På Oslo City har Facebook som intern-kanal for eksempel fungert fint, men jeg tviler på det ville fungert like bra i et stort advokatfirma.

Hvilke av områdene/kanalene kommer dere til å jobbe strategisk med i 2014 og i hvilken grad?

strategisk-fokus-apeland

trender-2014-strategisk-kanal-valg-samlet

Samlet for alle som deltok på intervjuene hva gjelder hvilke områder/kanaler de kommer til å jobbe med i 2014, og i hvilken grad.

Har du handlet en fysisk vare via Internett i løpet av 2013 og i så fall fra hvilke enheter?

Teknologi/Telco- og banknæringen har i en årrekke spådd at betaling via mobil vil «ta av», blant annet pga smarttelefonpenetrasjonen og med standardisering på NFC. Vil mobilbetaling endelig bli stort i 2014, eller vil vi fortsette å betale som før, med kredittkort og kontanter?

Nei, jeg tror ikke det vil ta av. Tror ikke jeg har betalt med mobilen særlig mange ganger… Men her får nok de som sitter på prognosene svare.