fbpx

Refresh deg før du går i møte

Refresh er en smart app som gir deg oppdatert informasjon og innsikt om den eller de personene du skal møte, før du møter de.

Om det er ledelse, salg, markedsføring, kommunikasjon eller andre områder du jobber med, er sannsynligheten stor for at du treffer nye bekjentskaper.

refresh-app-hanspetterI min hverdag stifter jeg veldig mange nye bekjentskaper. I forkant av et møte for første gang bruker jeg alltid litt tid til å «google» vedkommende for å skaffe meg et bedre inntrykk av personen jeg skal treffe. Det er en del av en prosess for å komme forberedt til møtet. Greit å kunne plassere personen med et bilde, lese litt mer om bakgrunnen via LinkedIn, se hva vedkommende er opptatt av via Facebook, Twitter og Instagram.

For kort tid siden kom jeg over Refresh som er en fantastisk kul tjeneste som gjør denne jobben for deg, og det på en svært så strukturert og oversiktlig måte. Enten i form av en egen webtjeneste, men ikke minst via appen deres som er tilgjengelig for iPhone og iPad-brukere. En Android-versjon skal angivelig komme etter hvert.

Med Refresh slipper du å snakke om været

Slik fungerer Refresh

refresh-nettverkDet første du vil gjøre etter å ha lastet ned Refresh til din iOS-enhet, er å koble til dine sosiale nettverk. Refresh integrerer de aller fleste av de mest populære sosiale nettverkene og -tjenestene, slik som Facebook, Google, LinkedIn, Twitter, Instagram, Evernote og Foursquare. I tillegg kan du legge til dine kontakter, din kalender og sette opp «notifications«. Sistnevnte er spesielt smart – kombinert med kalender. Da kan du få en melding på din mobil i forkant av et møte, med siste innsikt og informasjon om den eller de personene du skal i møte med. Har det skjedd noe som er verdt å vite før møtet starter for eksempel. Alt fra en nyhet, en Tweet, eller kanskje at vedkommende har bursdag eller feirer 5 års jubileum på arbeidsplassen. CRM – rett i din iPhone.

Når alle tjenestene er koblet til vil Refresh samle alt den har funnet – fra Tweets, Facebook-status, tidligere møter, eposter, osv dere har hatt i mellom dere.

Refresh-kalenderBasert på innsikten Refresh finner vil den gi deg en god detaljert oversikt over de du skal treffe, i tillegg til å foreslå eventuelle temaer og saker dere kan ta opp – noe som kan være en god «icebreaker» om det er snakk om ditt første møte.

Kjærlighet ved første bruk

Refresh havnet rett på «førstesiden» på min iPhone og der regner jeg med at den blir liggende, for dette er en utrolig god app og tjeneste. Refresh har fått veldig gode omtaler, så «if you don’t take my word for it» så kan du lese mer om Refresh her:

Sjekk ut Refresh du også – tjenesten er til og med gratis.

Merk: Appen ser ut til å kun være tilgjengelig via den amerikanske iTunes-butikken. Bruk gjerne min egen video-guide hvis du lurer på hvordan du går frem for å skaffe deg en amerikansk iTunes-konto.

photo credit: sean_hickin via photopin cc