fbpx
kryptovaluta

(Not) The Year of the Foldable Phone – Episode 35

Facebook saksøkt for 10 milliarder av norsk frisør. Game over for brettbare mobiler. Visuell-handel. Handelskrig og NRK svir av 500 mill på sex, narkotika og vold.

Krenkende utestengning

Merete Hodne er frisøren som nektet å klippe en kunde fordi hun brukte hijab. Nå har hun saksøkt Facebook og Mark Zuckerberg for 10 milliarder kroner.

Netthandel står for mesteparten av veksten i detaljomsetningen

Vi handler stadig mer online og stadig mer via mobilen. Jeg ser nærmere på 5 trender innen netthandel, ehandel eller onlinehandel.

(Not) The Year of the Foldable Phone

Det er ikke alltid det lønner seg å være først ute. Det fikk Samsung erfare da de ville være førstemann i markedet med en brettbar mobil. Nå er Galaxy Fold utsatt på ubestemt tid. Og for Huawei – som skulle lansere Mate X – deres brettbare mobil – handler utsettelsen om noe helt annet.

Og Mate X er ikke det eneste produktet som har stoppet opp hos Huawei.

Kryptovaluta fra Facebook

18. juni – som forventet – bekreftet Facebook i en pressemelding at de vil lansere sin egen kryptovaluta i 2020.

Libra er navnet på valutaen. Calibra er navnet på den digitale lommeboken, som vil bli tilgjengelig via Messenger og WhatsApp. Og Libra Reserve er navnet på Facebooks egen pengereserve. Finansbransjen er skeptisk. Naturlig nok. Det samme er egentlig jeg også.

Øvrige saker

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Aktuelle lenker fra episoden