fbpx
Kolonial

Bilde av Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør for Clas Ohlson Norge og daglig leder i Kolonial.no, Karl Munthe-Kaas.

Nå leverer Kolonial.no dingser fra Clas Ohlson på døra di

Fra og med 4. september kan nordmenn for første gang handle Norges ferskeste dagligvarer, kombinert med alt annet man trenger i hjemmet, og få det levert på døren med kun ett tastetrykk.

Gründerselskapet Kolonial.no har på kort tid blitt Norges største dagligvarebutikk på nett, og det selskapet i sin kategori som vokser raskest i hele Norden. I dag øker Kolonial.no utvalget ytterligere gjennom et strategisk samarbeid med Clas Ohlson.

Mat og dingser

– Vi gleder oss til å sette i gang samarbeidet med Clas Ohlson. Vi deler samme visjon om gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre. Deres sortiment gir våre kunder flere muligheter for smart hverdagshandel, og det vil bidra til å styrke kundeopplevelsen, sier Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial.no.

Samarbeidet innebærer at et utvalg av Clas Ohlsons produkter blir en del av vareutvalget på Kolonial.no. Det gjelder først og fremst noen av Clas Ohlsons mest populære varer, som for eksempel kjøkkenutstyr, batterier, lyspærer, verktøy, ladekabler og andre nyttige ting man bruker mye hjemme. Planen er å utvide sortimentet med varer som kundene ønsker seg når de handler hos Kolonial.no.

Strategisk samarbeid

– Tilgjengelighet og service er fokusområder for Clas Ohlson. Derfor er samarbeidet med Kolonial.no et viktig strategisk samarbeid for oss som vi gleder oss til. Vi kommer nærmere flere kunder og øker tilgjengeligheten på våre produkter. Det vi tilbyr, passer godt inn i handlekurven sammen med melk og brød fra Kolonial.no. Det å få matvarene levert hjem på døra forenkler hverdagen betydelig, og enda bedre blir det når dingser fra Clas Ohlson kommer i samme handlepose, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson.

Alt fra Kolonial i morgen?

Personlig gleder jeg meg til den dagen Kolonial kan levere alt det andre jeg bestiller på nett også. Om det kommer fra AliExpress i Kina, Amazon i USA, Komplett i Sandefjord, eller Elkjøp på Ullevaal. Og ikke minst gleder jeg meg til den dagen Kolonial trygt og sikkert kan låse seg inn, og sette alle varene mine på kjøkkenet (og i kjøleskapet).