fbpx

MediaPuls 80 – Arendalsuka, mediebarometer og Social Tracker

Arendalsuka 2016 er historie, og med det er mediebransjen for alvor i gang etter en lang sommerferie.

Skolen er i gang. Arendalsuka er historie. OL i Rio er unnagjort. Mediebarometeret for juli er publisert. Ipsos MMI har lagt frem fersk oversikt over våre sosiale medier-vaner for andre kvartal, og Facebook fortsetter å pumpe ut nye tjenester….og apper. Det er med andre ord duket for en tettpakket episode av MediaPuls.

Arendalsuka

Arendalsuka er en  glimrende anledning for ALLE som er litt interessert i politikk, politikere, maktkamp, lobbyister, PR-bransjen, og ikke minst journalistikk. I løpet av en uke har du anledning til å bli bedre kjent med innsiden av disse maktkonstellasjonene, og det vil jeg anbefale alle å gjøre. Om du aldri har vært med tidligere, så burde du sterkt vurdere om du ikke skal være med neste år. MediaPuls planlegger allerede nå å podde fra Arendalsuka i 2017. Med andre ord har vi ingen planer om å legge inn årene. Og når det er sagt, er det kun en måned til MediaPuls kan feire ett år.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.