fbpx

Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen står bak podkast-serien MediaPuls

#MediaPuls 53 – Adblock-krisen er avblåst!

Adblock på mobil er ingen krise. TNS melder de viktigste medietrendene. Og VR vil ta år før det ikke kun er for de ivrigste av oss.

Seniorkonsulentene Kari Norstad og Alexander Eidsæther i TNS Gallup er på besøk for å belyse de siste medietrendene i Norge. VR er enn så lenge kun for de ivrigste av oss. Adblock blir ingen krise på mobil. Det er kun de som ser minst på TV som kutter kabelen, og Startsiden er Norges mest populære nettside.

Marius har vært i hovedstaden og tatt på robotjournalisten til NTB. Hans-Petter tok med seg Apple TV-en sin til God Morgen Norge. Det resulterte i en klage til PFU. I reklamebyrået Good Morning er de drittlei av ideer, mens hos Trønder-Avisa er alle ideer velkomne. Vi introduserer også det vi tror vil bli en ny fast spalte: Sosiale medier Siden Sist, hvor vi «fort og gæli» oppsummerer de viktigste SoMe-sakene i uken som gikk.

Episode 53 handler blant annet om:

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.