fbpx
tillit

MediaPuls 250 – Åpenhet og transparens

En aldri så liten milepæl. I vår episode nummer 250 snakker vi om tillit, åpenhet og transparens. Vi tar også for oss en rekke teknologinyheter som kan ha gått under radaren for de fleste av oss. 

Internett og sosiale medier har gjort kommunikasjon åpent og transparent

Uten tillit har du ingenting. Uten tillit er du ikke verdt noe som helst. Ingen liker å bli lurt. Og ingen skal «tjene» på å lure noen.

– Tillit er den viktigste ressursen i samfunnet vårt

Ordene kommer fra PR-høvdingen, Hans Geelmuyden i Geelmuyden.Kiese. Vi diskuterer tillit og hvorvidt vi har vært åpne og transparente om våre potensielle bindinger.

 

FUN FACT: I 2015 hadde vi et gjennomsnitt på 5.000 avspillinger / downloads i måneden. Så langt i 2018 er vi på 28.000

 

VR, AR og andre nyheter som har gått under radaren

Marius tar et dypdykk i noen av de siste teknologi-nyhetene som kanskje har gått under radaren. Fra kunstig kjøtt og AR-menyer, til hjemmeroboter fra Amazon som kan bevege seg fra rom til rom, som selvkjørende biler. Fra helautomatiske fysiske banker til verdensrekorder i VR.

 

FUN FACT: Hadde du hørt på samtlige MediaPuls-episoder sammenhengende, ville det tatt deg nesten 8 dager

 

Sosiale medier siden sist:

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

FUN FACT: Siden starten av MediaPuls tilbake til september 2015, har vi presentert over 1.200 «Sosiale medier siden sist»-nyheter.

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

 

Bilde:  John Allen via Unsplash