fbpx
tillit

*Fotograf: Hans-Petter Nygård-Hansen

Tillit er den viktigste ressursen i samfunnet vårt

Tillit tar lang tid å bygge opp, og kort tid å rive ned. Som kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, blogger og podkaster skal du kunne stole på det jeg skriver og sier. 

Hans Geelmuyden i Geelmuyden.Kiese sier i en video på Instagram 25. april i år

– Jeg tenker at tillit er den viktigste ressursen i samfunnet vårt….

…og legger til at tillit er viktigere enn både olje og gass.

Det er jeg tilbøyelig med å være helt enig med han om. Det er vanskelig å lykkes med noe som helst om ikke folk kan stole på deg. På det du sier, på det du skriver eller på det du selger. Jeg selger meg selv. Min kunnskap og råd. Gjennom det å være en foredragsholder, blogger og programleder for podkasten MediaPuls.

I løpet av mine snart 4 år som selvstendig næringsdrivende, har jeg forsøkt etter beste evne å gjøre meg fortjent til tillit fra mine oppdragsgivere, blogg-lesere og podkast-lyttere. Noen ganger har derimot den tilliten blitt satt på prøve. Nå sist da jeg var i USA, nærmere bestemt i Menlo Park, hvor jeg besøkte Facebook.

#Sponset Reise

Facebook har sponset meg før denne turen også. Først med et par middager som ble arrangert i Oslo, sammen med andre kommunikasjonsrådgivere og redaktører. Den siste middagen ble også behørlig dekket i Dagens Næringsliv, da en av deltagerne valgte å skrive om det i etterkant. Det ble den siste middagen.

Som foredragsholder – for det er det jeg lever av – har jeg ikke råd til å dekke reiser til USA, selv om Facebook inviterer meg. Så når Facebook lurte på om jeg ville komme over til USA for å dekke en aktivitet de hadde med Lego i anledning av selskapets 60 års-jubileum, takket jeg ja, men med et forbehold;

Jeg ville ha full frihet til å skrive og snakke om det jeg selv ville. Timingen kunne egentlig ikke ha vært verre. Verden over handlet det mest av alt om Cambridge Analytica og personvern. Og så ville Facebook at jeg skulle skrive om Lego.

Men Facebook aksepterte mine vilkår og vi ble enige om at de kunne dekke mine reiseutgifter.

Min feil var jeg ikke var tydelig nok om denne avtalen.

Tillit på prøve

Jeg «nøyde» meg med å skrive at jeg var invitert. Ikke at Facebook betalte for reisen og oppholdet.

Og med det satt jeg deres tillit til meg på prøve. Artikkelen «Hjemme hos Mark» ble kort tid endret på, til å nevne at reisen var sponset. Dagen etter endret jeg også på bildet, slik at Sponset Reise ville følge saken uansett hvordan den ble delt i sosiale medier eller ikke.

Det fikk meg også til å tenke på andre forhold. Til de kundene jeg jobber med. På hanspetter.info kan du lese om hvilke kunder jeg har holdt foredrag for, men ikke hvilke kunder har jobbet for – eller jobber med. I alle fall ikke alle. Det er enkelt å finne ut hvilke selskaper jeg har skrevet for – artikler som fremstår som en annonse.

Derimot har jeg ikke gjort som min gamle arbeidsgiver, Geelmuyden.Kiese, og lagt ut kundelisten min.

Og det burde jeg selvsagt ha gjort. Ikke fordi jeg jobber med så mange kunder, men fordi dere skal vite om jeg har kommersielle bindinger til selskaper jeg for eksempel skriver om. Eller snakker om. Jeg merker godt mine content marketing-oppdrag og jeg blir stadig vekk spurt om det jeg legger ut av produkter er sponset eller ikke. Derfor har jeg til og med kjøpt meg en t-skjorte hvor det står #IkkeSponset.

 

 

Facebook-turen var sponset. Så hvorfor var jeg ikke tydelig på det med en gang. Her dreit jeg meg rett og slett ut.

Men det stopper ikke der. Jeg burde også ha opprettet en kundeliste for lenge siden, hvor jeg informerer om hvem det er jeg jobber med. At jeg for eksempel jobber med Trend Micro som kommunikasjonsrådgiver og at jeg er innleid av TV 2 til å jobbe med sosiale medier. Spesielt med tanke på at jeg skriver mye om norsk mediebransje og at Marius Karlsen og jeg snakker mye om norske medier på MediaPuls.

Jeg er ikke verdt en dritt uten tillit

Det har jeg ikke gjort. Det har enkelte også påpekt – både til meg direkte og i sosiale medier.

Jeg har ikke hørt på mine egne råd.

Det er rett og slett ikke godt nok.

Jeg burde visst bedre.

Jeg har satt din tillit til meg på prøve. Eller til og med mistet den. Jeg har ikke vært 100% åpen og transparent – til tross for at jeg i mange år har skrevet at «internett og sosiale medier har gjort all kommunikasjon åpen og transparent».

Det beklager jeg.

Og det skal – etter beste evne – ikke gjenta seg.

Jeg er ikke verdt en dritt uten tillit!

Som Hans Geelmuyden sier

– Jeg tenker at tillit er den viktigste ressursen i samfunnet vårt….