fbpx

MediaPuls 174 – Sommerprat med professor Arne Krokan

Hver uke gjennom sommerferien har vi ny en ny gjest på besøk, og denne gangen er det professor og forfatter Arne Krokan som står for tur.

Arne Krokan er opptatt av å forstå hvordan ny teknologi endrer samfunnet. Han er en ivrig blogger og bruker av sosiale medier.
Han er professor i digital økonomi og digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania og professor i sosiologi ved NTNU. Han har skrevet en rekke bøker, som blant annet;

Marius har møtt Arne Krokan for å snakke mer om hvordan teknologi endrer hvordan vi lever, leker, lærer og jobber, og her under hvordan delingsøkonomi endrer dagens organisasjonsmodeller og samfunn.

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.