fbpx
Takin Kroop

MediaPuls 168 – Norge er kjent for å misbruke nye Facebook-funksjoner

Takin Kroop slutter i Iteo og blir sosiale medier-ansvarlig for Petter Stordalens Nordic Choice Hotels. 

Takin Kroop har, sin unge alder til tross, rukket å gjøre seg svært bemerket innen sosiale medier, og da spesielt innen Facebook. Rett fra skolebenken til Fanbooster. Og gründer av eget selskap før han begynte i Iteo. Nå er det hotellbransjen som står for tur. MediaPuls tok en prat med Takin Kroop; om sosiale medier, Nordic Choice og sommerferie.

Her til lands er det uaktuelt å sponse journalistikk. The New York Times vil derimot satse stort på sponsing fremover og mener det er et av nøkkelområdene fremover.

Alkoholvettorganisasjonen Av-og-til har laget en VR-film, hvor du kan se ut av øynene til seks år gamle Lukas som er på ferie med foreldrene sine – som drikker for mye.

IKEA blir en av lanseringspartnerne til Apple når de lanserer AR-plattformen som er bundlet i iOS 11-versjonen som slippes til høsten.

Ny norsk rapport avslører at sosiale medier ikke skaper filterbobler for nyheter. Rapporten skrevet av forskere ved Universitetet i Bergen med støtte fra Fritt ord, og er Norges bidrag til Reuters Institute Digital News Report 2017. Dette er et veldig interessant funn, som sparker beina under et av argumentene vi møter overalt.

I sosiale medier siden sist;

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.