fbpx

MediaPuls 113 – Året som gikk, og året som kommer

MediaPuls gjør et tappert forsøk på å ta for oss året som har gått, og et enda taprere forsøk på å se inn i 2017.

Det er ikke så rent lite som har hendt i løpet av 2016. Det er på mange måter mer som har skjedd siden Steve Jobs bortgang, enn hva som skjedde mens han levde. 2016 har på mange måter vært et begivelsesrikt år, men også et krevende, skuffende og skremmende år. Det har vært et Facebook-år på godt og vondt.
Vi gjør et forsøk på å oppsummere det som har skjedd i mediebransjen i løpet av 2016 – og tar for oss det viktigste som kom, for å forstå bedre hva som kommer.

Gründerboken på plass

Samtidig benytter vi også anledningen til å gratulere Maria Ameli, som fikk på plass de nødvendige 120,000 kronene til hennes bok om gründere, fra gründere og for gründere. Boken ble folkefinansiert, og størst takk hva gjelder støtte her er det Chul Christian Aamodt fra EnerWe som fortjener. Vi gleder oss til å lese ALT ELLER INGENTING.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.