fbpx

LikeAlyzer – hvor god er Facebook-siden din?

Med LikeAlyzer får du rask oversikt over kvaliteten på din – og alle andres – Facebook-sider – helt gratis!

Det finnes mange verktøy for å ta pulsen på din egen Facebook-side – enten om det er med Facebook sin egen innsikts-rapport eller via SproutSocial som jeg har omtalt uttallige ganger. Derimot er det ikke så mange verktøy som kan gi deg en liten status på andres Facebook-sider – i alle fall ikke gratis verktøy, og her kommer LikeAlyzer inn. Ikke noe hokus-pokus. Tast inn URLen til den Facebook-siden du ønsker å sjekke opp – og noen få sekunder etterpå har du full rapport med konkrete forslag til hvordan siden din kan bli enda bedre.

Komplett.no – Norges beste Facebook-side?

Jeg fikk litt lyst til å teste ut noen bedrifters Facebook-sider og tok utgangspunkt i de selskapene jeg hadde sett litt nærmere på i min bloggpost fra desember – Hvor sosiale er de største norske selskapene?

Jeg sorterte selskapene på B2B og B2C – selskaper som selger til andre selskaper, og selskaper som selger til forbrukere – og slik ble resultatet: Komplett.no fikk størst poengsum av alle – både i B2C- og B2B-kategorien, mens Aker Solutions stakk av med høyest poengsum i B2B-kategorien.

hanspetter-likealyzer-b2b

Klikk på bildet for større utgave

hanspetter-likealyzer-b2c

Klikk på bildet for større utgave

Via LikeAlyzer får du mange gode råd for hvordan din (eller andres) Facebook-side kan bli enda bedre. Av de tiltakene som foreslåes blant de selskapene over, så er det spesielt tre ting som går igjen:

Test ut LikeAlyzer du også – finner du noen Facebook-sider med en poengsum over 85 så er det kult om du legger den igjen i kommentarfeltet under.