fbpx

Instagram nå med støtte for video!

Instagram blir nok ikke mindre populært med støtte for videosnutter!

Verdens mest populære sosiale nettverk på mobil blir nok ikke mindre populær nå etter at de har lagt til støtte for å dele video i tillegg til bilder. Torsdag 20. juni annonserte Instagram at de nå har lagt til mulighet for å dele filmer. Etter at du har oppgradert Instagram-appen din – enten på din iPhone eller Android-telefon, vil du se et nytt ikon dukke opp når du klikker på foto-ikonet i appen. Klikker du på video-ikonet kan du nå dele videosnutter på inntil 15 sekunder.

På samme måte som Instagram har blitt populært ved at du enkelt kan legge til mange flotte filtereffekter til dine bilder, kan du velge mellom 13 forskjellige filtre til dine videofilmer. For å «markedsføre» filmen din ovenfor dine venner eller de som finner filmen din via hashtags, kan du søke deg frem til det stedet i filmen hvor du vil lage et bilde av filmen, som så blir brukt som cover-bilde når filmen legges ut.

Filmene støtter selvsagt lydavspilling og alle filmer kan også spilles av på dine profilsider – https://instagram.com/hpnhansen – via din webbrowser. I Norge har Instagram nesten doblet seg i løpet av de siste seks månedene, og med videostøtte er det ingen grunn til å tro at veksten vil avta med det første. Konkurrenten Vine – som aldri har rukket å etablere seg – går nok en ganske usikker fremtid i møte!

Oppgrader Instagram med video nå!

Instagram til iOS-enheter laster du ned fra Apples App Store, og Android versjonen finner du på Google Play. Det her gleder jeg meg til å leke meg med, og jeg regner ikke med at det vil ta lang tid før en rekke bedrifter vil teste ut nye muligheter og nye konkurranser.

Hva synes du, bra eller dårlig med video til Instagram?