fbpx
influencer marketing

Influencer marketing og alternative nyheter

Omdømmeekspert Nils Apeland er gjest for å snakke om influencer marketing. Er det risikabelt å ansette kinesere? Facebook klarer ikke å fikse seg selv og alternative nyheter vokser mest i sosiale medier.

Norge dårligst i Norden på innovasjon

Det innoveres i vårt land som aldri før. Nå er det ikke lenger negative assosiasjoner knyttet til det å være entreprenør eller gründer. Samtidig faller vi på Bloombergs oversikt over de mest innovative økonomiene i verden.

Risikabelt å ansette kinesere?

Mandag 4. februar presenterte Politiets sikkerhetstjeneste sin Trusselvurderings-rapport for 2019. Benedicte Bjørnland i PST advarte mot Russland og Kina – og Huawei. Som flere ganger tidligere viste hun til den nye etterretningsloven i Kina som ble innført i 2017. Den pålegger blant annet alle kinesere å samarbeide med kinesisk etterretningstjeneste hvis de blir bedt om det.

Influencer marketing med Nils Apeland

Influencer marketing er et mye diskutert og omdiskutert tema. Manglende merking av kommersielt innhold, reklame for alkohol, rabattkoder på kosmetiske inngrep og fremming av en usunn livsstil. I tillegg til markedsføring av reiser til land som undertrykker og bryter menneskerettigheter. Er det influencerne som er hodeløse og kortsiktige, eller selskapene som er utspekulerte og skruppelløse?

Øvrige temaer:

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet:

Aktuelle lenker fra episoden