fbpx
Google Nest Hub

Google lanserer andre generasjon av Nest Hub i Norge

Nye Nest Hub er tilgjengelig i Norge fra 4. mai. Den nye utgaven er utstyrt med søvnsensor, samme lydteknologi som Nest Audio og leverer 50 prosent kraftigere bass enn sin forgjenger. 

Nye Nest Hub, som kommer med en søvnsensor, er basert på samme lydteknologi som Nest Audio og leverer 50 prosent kraftigere bass enn sin forgjenger. Det blir samtidig enklere å spille musikk, podcaster, TV og film med “Quick Gestures”.

Med enkle håndbevegelser foran displayet kan du nå spille av eller pause innhold fra eksempelvis YouTube Music, Spotify, YouTube, Netflix eller Disney+.

Hjelper deg med å sove bedre

Nest Hub er utviklet for å være til hjelp og forenkle hverdagen. Ved hjelp av en søvnsensor kan den nå også bidra til en bedre natts søvn. Den nye utgaven gjør det mulig å analysere vårt søvnmønster slik at vi skal kunne sove bedre.

Søvnsensoren er en radarfunksjon kalt Motion Sense (med radarsensoren Soli) som analyserer hvordan personen, som er nærmest enheten, sover basert på bevegelse og pust – helt uten bruk av kamera eller smartklokke. Den kan også oppdage hosting, snorking eller forandringer i lys eller temperatur for å gi et bedre helhetsbilde av hva som påvirker søvnkvaliteten ved hjelp av innebygde mikrofoner, tilpasningsdyktige omgivelseslys og temperatursensorer.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Personlig oppsummering av din søvn

Hver morgen får du en personlig oppsummering av søvnen din på skjermen, eller så kan du når som helst med en enkel kommando spørre Google hvordan du har sovet. Søvnsensoren kan også kobles sammen med Google Fit-appen eller andre Android- og iOS-enheter for å kombineres med øvrig helse- og treningsinformasjon.

“Sleep Sensing” kan også hjelpe deg med å skape personlige søvnrutiner og gi forslag til hvordan du kan forbedre søvnkvaliteten etter å ha anvendt funksjonaliteten ett par netter på rad. Tjenesten er utviklet i samarbeid med søvnforskere og er tilgjengelig for testing uten kostnad i den nye versjonen av Nest Hub i hele 2021.

“Sleep Sensing” er helt valgfritt å bruke – personvern gir deg kontroll:

Selv om du velger å ikke aktivere “Sleep Sensing”, kan Nest Hub fortsatt bidra til bedre søvn. Skjermen blir mørkere om kvelden og kan spille avslappende lyder. Og når det er tid for å våkne, øker skjermens lysstyrke og alarmvolum gradvis. Men ønsker du heller å fortsette og sove, lar Motion Sense deg slumre videre dersom du beveger hånden foran skjermen.

Bærekraftig design som fungerer i alle rom

Nye Nest Hub kommer i to ulike farger – Chalk og Charcoal. Skjermen er uten synlige kanter, enkel å rengjøre og fungerer også som en fin, digital fotoramme. Dessuten er den, i tråd med Googles bærekraftsarbeid, designet med resirkulerte materialer der de mekaniske plastdelene inneholder 54 prosent resirkulert plast.

For bedre oversikt over det smarte hjemmet, viser Nest Hub alle kompatible, tilkoblede enheter på ett sted. Den støtter også Thread, en ny tilkoblingsstandard for tilkoblede enheter, utviklet gjennom Project Connect Home som gjør det enda enklere å kontrollere ditt tilkoblede og smarte hjem.

Den andre generasjonen Nest Hub vil ha en veiledende pris på 1149 kr hos Google Store og en rekke forskjellige forhandlere i Norge fra 4. mai 2021.

Hør selv hvordan de forskjellige Google-høyttalerne låter (før den nye Nest Hub-høyttaleren)

Abonner på YouTube-kanalen min nå