fbpx
Google Home Hub

Liker du Google Home, kommer du til å elske Google Home Hub

Google Home Hub er Googles stemmeaktiverte assistent med skjerm. Den ble raskt en kjærkommen «dings» på kjøkkenet for å se på gamle bilder, spille av YouTube-videoer, høre på musikk og holde oss oppdatert på været, nyheter og dagens gjøremål. 

Google Home i hele hjemmet

Hjemme hos oss har det vært stemmeaktiverte assistenter i et par år nå. Først kjøpte jeg Google Home. Dernest en Google Home Mini, før Google Home Max erstattet den gamle bluetooth-høyttaleren vi hadde satt opp på kjøkkenet. I dag teller huset vårt 5 Google Home-enheter, 3 av disse på kjøkkenet.

Liv i gamle bilder

En av de tjenestene jeg kanskje likte aller best med Google Home Hub, var muligheten til å bruke den som et digitalt fotoalbum. Fra min iPhone brukte jeg Google Home-appen til å bestemme hvilke bilder jeg ville vise. Med ansiktsgjenkjenning kunne jeg enkelt velge ut hvilke personer jeg ville den skulle vise bilder av/fra. Nå byttes det ut blant flere 1000 bilder fra nesten 20 år tilbake i tid, hvert minutt.

 

Her er min vurdering av Google Home Hub

Fra mitt (hjemme)kontor i kjelleren kan du få høre min vurdering og dom av Google Home Hub etter en knapp uke i bruk. Liker du Google Home og taleaktiverte assistenter i ditt hjem, tror jeg du kommer til å elske Google Home Hub. Så gjenstår det å se når den blir tilgjengelig på norsk.

 

 

Jada – jeg skal fikse bedre lys til neste vlogg.

Se også: Unboxing av Google Home Hub

 

Hovedfunksjoner:

 

Lyden er ikke like bra som Google Home eller Google Home Max, men mye bedre enn Google Home Mini. Perfekt til kontoret eller kjøkkenet, hvor den kommer til å gjenskape gamle minner fra alle bildene du har lastet opp til Google Photo.

Kommer garantert til å finne veien til mange norske hjem når den blir offisielt tilgjengelig i Norge … og på norsk.