fbpx

Fanbooster valgt til å delta på The Summit

Fanbooster er valgt som eneste norske selskap til å delta på teknologikonferansen The Summit.

The Summit som holdes årlig i Dublin regnes som et av verdens største og ledende startup- og investor-events, og Fanbooster skal være som eneste norske selskap. Fanbooster er valgt ut til å delta i BETA startup som er kategorien for startups som har kommet såpass langt at de har potensiale til stor internasjonal vekst. Av andre startups som har deltatt med samme status  tidligere er Spotify, Dropbox, Vine, Waze og Uber for å nevne noen.

Fanbooster har holdt på med digital markedsføring siden 2010, og har utviklet seg fra å være en ren konkurranseplattform, til nå å spesialisere seg på kommunikasjon, analyser og avansert annonsering i sosiale medier – på alle flater. De er eneste norske Facebook Preferred Marketing Developer.

Vi er veldig stolte av å bli valgt ut blant så tøff konkurranse sier Erik Eggum, daglig leder i Fanbooster. Det var stor jubel på kontoret da vi fikk vite at vi var en av de få utvalgte, og i tillegg på BETA sporet.

Han forteller at tusenvis av startups meldte seg på og at The Summit intervjuet over 800 kandidater hver eneste dag i over en uke.

Store investorselskaper som Google Venture, Goldman Sachs og Kleiner Perkins er invitert inn for å vurdere startups i løpet av konferansen, som årlig tiltrekker seg rundt 20 000 deltakere. Fjorårets gjester var bl.a. Tesla-gründer Elon Musk, og Netflix-gründer Reed Hastings.

Vi er snart 4 år gamle og har kunder i rundt 40 land. Likevel er det ekstra moro å få mulighet til å vise oss frem og nettverket i selskap med så mange spennende mennesker og bedrifter, avslutter Eggum.

Per oktober 2013 har det blitt bygget ca 11.000 applikasjoner for Facebook for kunder i 40 land via Fanbooster sine applikasjoner. På kundelisten står blant annet Aston Villa, Sunderland, NAC Breda, Moods of Norway, Norsk Tipping, Norsk Rikstoto, Samsung, Telia, SAS og en rekke andre store og små aktører.

Hovedkontoret ligger i Kongsberg, men har kontorer i Oslo, Sverige, Finland, England, Nederland, India og Bulgaria.

Gratulerer så mye til Fanbooster med denne «utmerkelsen» – jeg er stolt av å kunne si at jeg kjenner gjengen i Fanbooster godt og vi får alle være stolte av at Fanbooster får denne anledningen til å vise frem Norge på denne måten.

[Tweet «Gratulerer @thomasmoen og @fanbooster for #BetaStartup oppmerksomheten fra #TheSummit»]

Disclaimer: Fanbooster er annonsør på HansPetter.info, men har ikke bedt om denne omtalen.