fbpx
kundeopplevelse

Elkjøp Live shopping – Nå snakker vi kundeopplevelse

Elkjøp er en av få aktører (hva meg bekjent) som tilbyr Live shopping. Hadde ikke testet det ut før, men trengte litt hjelp for å finne ut om et objektiv jeg hadde lyst på, passet til min Canon EOS M50.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Et lite skår i gleden

Noen timer etter samtalen med Peter fra Elkjøp, dro jeg ned på parkeringsplassen til Elkjøp på Ullevaal for å plukke opp Canon EF 50 mm F1.8 STM objektivet. Og så viste det seg at dette objektivet ikke passer til Canon EOS M50, uten en adapter. Det var grunnen til at jeg tok kontakt med Elkjøp «in the first place».  Det viser seg også at Elkjøp ikke har adapteret i sin portefølje. Adapteret er nå bestilt, etter at jeg googlet og youtubet meg frem til Canons EF-adapter (som jeg endte opp å kjøpe på Amazon).

Et lite skår i gleden over den fantastiske Live Shopping-opplevelsen. Dessverre.