fbpx
sefliestang

Dette er den beste selfistangen!

Sudo sin selfiestang kan plassere smarttelefonen din horisontalt og vertikalt. Den fungerer som både en mono- og tripod, og har avtagbar fjernkontroll med Bluetooth-støtte.

Bare innrøm det; du tar bilder og filmer med selfiestang du også. Og gjør du det ikke allerede, bør du seriøst vurdere om du ikke skal. Og uansett hvilken selfiestang du har – eller ikke har – Sudo sin selfistang «blåser fillene» av dem alle sammen.

Mange horisontale, få vertikale

Det mangler ikke på selfistenger som kan filme eller ta bilder horisontalt. Men i takt med det økende bruken av Instagram Story, Instagram TV, Snapchat og Facebook via våre smarttelefoner, blir det stadig viktigere å legge ut innholdet ditt vertikalt.

Og en selfiestang som har støtte for å plassere smarttelefonen din vertikalt er vanskelig å finne. I alle fall i Norge. Jeg endte opp med selfiestangen til Sudo som jeg kjøpte på Amazon. 20 USD for 1 stang, men for 12 dollar ekstra får du med deg en ekstra.

selfiestang

Da får du en selfiestang som støtter både vertikale og horisontale bilder og filmer.

selfiestang

Men Sudo stopper ikke der!

Tripod og trådløs fjernkontroll

Jeg har skaffet meg et par tripods opp igjennom årene. For bilder som kanskje skal taes litt på avstand. Lengre unna enn hva selfiestangen tillater. Sudo sin selfistang er derimot ikke kun en monopod, men en tripod også. Og skal du ta bilder på avstand – med smarttelefonen plassert enten vertikalt eller horisontalt i tropoden, så kan du også ta av den Bluetooth-baserte fjernkontrollen, slik at du enkelt kan ta så mange bilder du vil, i stedet for å basere deg på en selvutløser. Bilde for bilde.

selfiestang

Fjernkontrollen lades enkelt opp via micro-USB. Og kabelen er også inkludert i pakken.

 

Ikke altfor lang

Det eneste jeg kanskje har å utsette på selfiestangen fra Sudo er lengden. Mens min gamle selfiestang strekker seg godt over meteren, stopper selfiestangen til Sudo på 60 cm. Det er kanskje i det korteste laget. Når det er sagt, så er det så mye annet som gjør Sudos selfiestang så mye bedre enn alt annet jeg har kommet over.

selfiestang

Demo av selfiestangen til Sudo

 

 

Veldig mye for pengene

Jeg endte opp med å kjøpe 2-pack’n til Sudo. 32.88 USD via Amazon. I tillegg kommer frakt – og toll. Totalt betaler du uansett mindre enn de tradisjonelle selfiestengene med Bluetooth. Og da får du ikke med muligheten til å knipse vertikalt. Du må skaffe deg en tripod i tillegg. Og som regel gå for telefonens selvutløser når du skal ta bilder på avstand. Det trenger du heller ikke med Sudo.