fbpx

Dagens App – Arkiv for oktober 2011

28. oktober. Dagens App: Stay.com – Lag din egen reiseguide til din mobil – med offline-kart for hele verden! Enkelt, gratis og veldig lekkert!

Reiseguider til PC og mobiltelefoner finnes det veldig mange av, men Stay.com – som forøvrig er norsk-utviklet og premiert i 2010 som ett av verdens 50 beste nettsider av Time, gir deg ikke bare muligheten til å designe dine egne skreddersydde reiseguider, men de kan også lastes ned på din Smarttelefon, med kart som kan brukes i offline modus.
Med offline-kart kan du potensielt spare deg for mange tusen kroner i roaming utgifter når du er ute på reisefot og surfer utenfor Norges grenser.

___________________________________

26. oktober. Dagens App: App Store – Calendagram – Wall calendars from your Instagram photos!

Endelig! Nå kan du velge ut dine 12 favoritt-bilder fra ditt Instagram-kartotek og lage din egen 2012 kalender som du kan kjøpe og gi bort som den perfekte julegave. Gratis app og kalendere som koster fra 27 EURO. Leveres til Norge og du kan betale bla med kredittkort og PayPal. Her skal det handles!

___________________________________

25. oktober. Dagens App: LiveLookHD for iPad 2 Wi-Fi and iPad 2 Wi-Fi + 3G on the iTunes App Store

LiveLookHD for din iPad2 vil gjøre den om til et web-kamera for live overføring av lyd og bilde. Fungerer for både WiFI- og 3G-utgaven. Innebygget webserver, ingen konfigurasjon, og du får en egen kort URL som du kan dele med dine seere.
___________________________________

24. oktober. Dagens App: iTunes – Books – Steve Jobs by Walter Isaacson

Selv om det ikke er en app i seg selv, så måtte det bli Steve Jobs sin biografi av Walter Isaacson som ble dagens app i dag. For alle med amerikansk iTunes-konto (Slik får du en amerikansk iTunes-konto: https://hanspetter.info/2011/08/video-guide-amerikansk-itunes-konto/) kan kjøpe biografien i dag for 16,99 USD.

___________________________________

21. oktober. Dagens App: Garmanns sommer for iPad on the iTunes App Store

Som alltid på en fredag legger vi business litt til side og anbefaler andre apps til dine Apple produkter. Garmanns sommer for iPad er ikke bare en fantastisk bok-opplevelse (selv for de litt større), men nå er den i tillegg på tilbud fra Cappelen Damm frem til 23. oktober. (Ungene på 5 år her hjemme anbefaler Garmann på det varmeste)

___________________________________

19. oktober. Dagens App: App Store – HansPetter Info versjon 1.3

HansPetter.info har nå kommet i ny utgave og fungerer nå også for iOS5. Siden lanseringen av Norges første private blogg som egen app har nærmere 2,000 personer lastet den ned, og for tiden ligger den inne på Topp 25 listen over norske referanse apps. I korte trekk er appen en speiling av bloggen min med samme navn.

___________________________________

18. oktober. Dagens App: Adobe Reader for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th gener

ENDELIG – Adobe Reader er ikke bare gratis – i motsetning til de andre PDF-appene, men den er i tillegg meget god, som forventet av Adobe. Det er egentlig ikke nødvendig å skrive så mye mer – bruker du fra tid og annen PDF-dokumenter kan jeg anbefale deg Adobe Reader – enkelt og greit…

___________________________________

14. oktober. Dagens App: App Store – Det spøker for Richard

 

Det er fredag og da er det på sin plass med en app for lek og glede også – for de store og små. Det spøker for Richard er en morsom bok – synes både jeg og ikke minst mine to små. Gustav på 5 år har sikkert lest boken 30 ganger den siste uken og synes Richard er en fasinerende fyr. Flotte illustrasjoner kombinert med en drivende fortellerstemme og en litt uvanlig historie gjør boken underholdende og verdt kronene den koster.

___________________________________

13. oktober. Dagens App: PopBooth Photo Booth for iPhone 4, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, and iPad 2 Wi-Fi + 3G.

Ta fotoboks-bilder med din iPhone eller iPad og del de med venner og bekjente via dine sosiale nettverk, eller enda bedre – send bildene i posten som ekte postkort. Appen er utviklet av samme selskap som har laget Postagram.
___________________________________

12. oktober. Dagens App: App Store – Track & Check

Gamle vaner er vonde å vende. Track & Check fra TwentyFeet skal hjelpe deg å spare penger, slutte å røyke, gå ned i vekt, trene mer, osv, osv. Alt foregår enkelt ved at du legger inn data (målsetninger) som du fra tid og annen vil få beskjed om å oppdatere og følge opp.

___________________________________

11. oktober. Dagens App: App Store – Facebook for iPAD!!!!!!!!!!!!!

 

JAAAAAAAAAA – Endelig har Facebook kommet til iPad, og det ser også ut til å være en veldig god utgave! Last ned og enjoy, nå kan dere legge vekk alle uoffisielle utgaver og få alle godbiter som Facebook-profiler, -sider, -grupper, laste opp bilder, tilgang til applikasjoner, og mye mer! Dette ser veldig lovende ut!

___________________________________

10. oktober. Dagens App: App Store – Airbnb

 

Ut å reise og lei av å bo på hotel? Sjekk ut Airbnb for å finne leiligheter og hus som leies ut. Søk mellom 150,000 utleieobjekter i 190,000 byer i 190 land og book direkte fra din iPhone! (Merk: Jeg har ikke benyttet meg av tjenesten selv!)

___________________________________

06. oktober. Dagens App: App Store – Kvikk Lunsj Søndagstur

Her får du en god grunn til å komme deg ut på tur. Finn turer i nærheten som matcher hvor langt du har tenkt deg å gå, eller lag dine egne turer som du kan dele etterpå med bilder, video, tekst, osv….og ikke glem å ta med i alle fall EN KVIKK LUNSJ!!!!

___________________________________

03.oktober. Dagens App: App Store – Norske Apps

Det begynner å bli ganske så mange apps som er utviklet i Norge, og denne appen tar høyde for å kjenne til de alle. Norske Apps fungerer like godt på iPhone som på iPad, og har komplett oversikt over alle norske apps, med innsikt over apps som er på tilbud, Topp-lister ned på alle kategorier osv (Min egen app ligger blant annet på Topp 25 listen over Referanse-apps til iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/hanspetter-info/id421360820?mt=8)

___________________________________

Dagens App – Arkiv: