fbpx
medietrender

Årets medietrender

Direktør for innovasjon i Kantar, Ingvar Sandvik, gjestet podkasten for å snakke om årets medietrender.

«Rikets medietilstand»

Årets første episode handlet om forbrukertrender. Nå skal det handle om medietrender. Og i den anledning har jeg fått besøk av Ingvar Sandvik, som er direktør for innovasjon i Kantar. Hvert år de siste 9 årene har Ingvar presentert “Rikets medietilstand” og i år var intet unntak. 

Spørsmålene Ingvar stilte retorisk til årets medietrender, var om pandemien hadde forandret medievanene våre for alltid, eller om vi er på vei tilbake til det samme som før Norge og resten av verden stengte ned. 

Snart face2face?

Helt tilbake er vi i alle fall ikke, for jeg møtte ikke Ingvar face2face for denne praten, men over Zoom. Men vi kunne også ha møttes over Teams, Webex, Facetime, Whereby, Messenger Video, osv, osv, osv, og fysisk —- på trygg avstand. Men kanskje gamle vaner er vonde å vende i dette tilfellet .. og at 2 år med covid har ført til en varig endring? Det vil tiden vise.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker