Mobil datatrafikk vil vokse med 700 prosent de neste 5 årene.

19. november 2010 av Hans-Petter Nygard-Hansen

…og veksten vil være veldig mye større i Vest-Europa.

Apple sin iPhone har blitt en ikonisk gadget og har satt standarden for hvordan dagens, og morgendagens SmartTelefoner skal se ut.

Siden 2007 har verden blitt mye mer mobil og andelen av vår tilstedeværelse på Internett via en SmartTelefon har økt dramatisk.

I en rapport fra Informa Telecoms & Media anslår de at den gjennomsnittlige trafikken per bruker vil øke med over 700 prosent over de neste fem årene da andelen av vår tid på nettet over bærbare enheter vil fortsette å øke. Videre peker rapporten på at databruken i vesten vil øke fra 44 MB per måned i 2010 til 736 MB per måned frem til 2015, og påpeker at mesteparten av denne veksten kan takkes Apple og Android-enheter som er beregnet til avanserte data-brukere.

Les hele artikkelen på Mobizmag hvor jeg er en fast blogger.

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen
Utviklet av Martin Grønneberg