fbpx
infografikk

Whatagraph – lag fantastisk infografikk av nettsider og sosiale medier

Whatagraph er en tjeneste og et verktøy på internett som automatisk konverterer data og innsikt fra nettsider og sosiale medier til infografikk.

Infografikk er som ordet tilsier, informasjon fremstilt og presentert som grafikk. Og da visualisert slik at det blir enkelt å forstå.

Whatagraphs styrke ligger i den bredden av plattformer den støtter og hvor enkelt det er å bruke. Med Whatagraph kan du enkelt gjøre data tilgjengelig på en visuell måte som er forståelig for «alle». Det er like enkelt å hente ut data fra Facebook som det er fra Google Analytics. Og i motsetning til Google Analytics, lager Whatagraph en mye bedre grafisk fremstilling av de viktigste datapunktene – som du enkelt kan velge selv.

Lag infografikk fra alle tenkelige kilder

Whatagraph lar deg koble til og samle data fra over 10 forskjellige kilder, inkludert Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube og Google Analytics. Så fort Whatagraph har samlet inn data for den gitte perioden du selv har valgt, kan du enkelt velge hva du vil ta med, og hvordan du ønsker å få det presentert.

For å gjøre hele rapporten så personlig som mulig, kan du laste opp din egen logo, som «embeddes» i rapporten som du så eksporterer som for eksempel en PDF-fil til deg selv eller dine kontakter.

 

Whatagraph av hanspetter.info for 2017

En infografikk av din nettside med data fra Google Analytics, resulterer i en rapport på 6 sider tettpakket med forståelig infografikk. Bildet under er den første av totalt 6 sider av rapporten som Whatagraph lagde på bakgrunn av data for hanspetter.info i løpet av 2017.

infografikk

 

25% rabatt til hanspetter.info-lesere

Du kan teste ut Whatagraph gratis i 7 dager. Deretter må du velge deg en versjon som passer for din virksomhet, formål og behov.

Jeg har vært i kontakt med Whatagraph, som var villige til å gi deg hele 25% på hvilken som helst plan – og da «for life». Bruker du kampanjekoden HANS25 innen 28. februar 2018, får du altså 25% rabatt uavhengig av hvilken løsning du går for – og uansett hvor lenge du er Whatagraph-kunde!

infografikk

Infografikk er uvurderlig i bruk i alt fra dokumenter, nettsider, møter og konferanser. Whatagraph gjør «uforståelig data forståelig» og det på en aldeles strålende måte. Data visualisert i løpet av sekunder i stedet for timer, dager og uker det ellers ville tatt å samle og visualisere det selv.

Og det hele gjort på en «drag & drop» måte som gjør at hvem som helst kan klare det.

infografikk

Sjekk ut Whatagraph nå, og ikke glem å bruke rabattkoden HANS25. Da får du hele 25% rabatt på ditt kjøp. Gjelder frem til 28. februar 2018!

(Om du skulle lure på om jeg er sponset her, så er svaret nei. Ingen fordel for meg. Kun for deg!)